SpeedyBet – Upp till 100 kr bonus

Om du vill ha betting utan krångel finns det inte något bättre alternativ än Speedybet, ett spelbolag som definierar hur en modern bettingsida ska se ut. Kom igång på nolltid tack vare mobilt bankID och om du vinner har du skattefria uttag på nolltid. Samtidigt slipper du få massa irriterande mail eller sms utan kan istället gå in och betta när du känner för det. Speedybet är ett spelbolag med svensk licens vilket innebär att du är trygg och säker i ditt spelande. Besök spelsidan på direkten om du vill ha en spelupplevelse som är på högsta nivå.

Betting utan krångel

Hos Speedybet slipper du allt krångel som du kan stöta på hos andra spelsidor på nätet. Till exempel behöver du inte fylla i några uppgifter när du registrerar dig utan istället använder du mobilt bankID. Om du sedan lyckas vinna får problemfria uttag direkt in på ditt konto och eftersom det är ett spelbolag med svensk licens är alla vinster skattefria. Trött på jobbiga SMS och mail med hets om att spela? Hos Speedybet slipper du allt sådant och kan istället spela helt på dina egna villkor. Det är definitivt vad man kan kalla betting utan krångel!

Blixtsnabba insättningar och uttag

Betting utan krångel innebär givetvis snabbast möjliga insättningar och uttag. Framförallt uttagen har tidigare givit spelarna gråa hår då de har fått kunna vänta veckor på utbetalningar. Bettar du hos Speedybet behöver du aldrig vara orolig för att uttagen dröjer då du alltid har uttagen direkt på ditt bankkonto. Det gör att du istället kan fokusera på det som är roligt, att betta! Hos Speedybet går det inte att få bättre förutsättningar för riktigt bra betting, det kan vi slå fast här och nu.

Svensk licens är en garanti för säkerhet

Den 1 januari 2019 infördes svensk licens på betting och casino. Detta har gjort att spelbolagen som vill bedriva verksamhet i Sverige måste ha en svensk licens på plats. Denna licens ges ut av Spelinspektionen och är alltså en förutsättning för att ett spelbolag nå svenska kunder. Speedybet fick sin ansökan om svensk licens godkänd och har därmed fortsatt kunnat bjuda svenskarna på spelglädje av högsta nivå. Med svensk licens på plats vet du att det är ett seriöst och etablerat bolag som övervakas av Spelinspektionen.. Det innebär att du kan känna dig trygg och säker när du bettar hos Speedybet.

En sportsbook med allt du behöver

Om du vill ha en sportsbook fylld med de bästa ligorna och turneringarna, kryddat med 30-talet sporter och andra roliga evenemang, då är Speedybet ett av de bästa alternativen. Deras sportsbook är på en ypperlig nivå och innehåller allt du behöver och det du inte visste du ville ha. Snyggt organiserad är det enkelt att hitta trots ett av marknadens bättre utbud.

Det händer också att Speedybet bjussar spelarna på boostade odds eller andra roliga kampanjer inför de största matcherna. De mest populära tävlingarna just nu ligger högst upp i menyn bland utbudet vilket gör att du enkelt hittar till dina favoriter. Vi är övertygade om att du kommer trivas excellent i sportsbooken hos spelsidan.

Betta live för mer spänning

Om du vill ha ännu mer aktion ska du testa på live betting hos Speedybet. Varje dag finns det mängder av matcher du kan betta live på. Klicka dig in på oddssidan för att se vilka matcher som ligger live för tillfället. De ligger på startsidan i sportsbooken så det är enkelt för dig att hitta. Bredvid hittar du också kommande matcher inom den närmsta framtiden. Håller du dig inne hos Speedybet missar du aldrig en match du vill betta live på.

På alla matcher finns det också härliga match trackers där du kan följa matcherna i realtid. Det ger än mer autentisk och actionfylld bettingupplevelse. Allt fler börjar live betta och om du inte har provat på konceptet rekommenderar vi att du gör det.

Kundtjänst för din trygghet

Oavsett vad klockan är har du möjlighet att kontakta Speedybet. Fyll i din E-post och ditt ärende för att snabbt få hjälp hos bettingsajten. För din trygghet finns svensktalande support tillgänglig vilket gör att du kan skriva på svenska oavsett vad klockan är. En medarbetare kommer hjälpa dig så fort hen är tillgänglig. När vi har kontaktat kundtjänsten för att testa dem inför denna recension fick vi ett fläckfritt bemötande trots jobbiga frågor från vår sida. Det tillsammans med andra spelares omdömen gör att Speedybets kundservice håller en otrolig nivå.

Betta från mobilen med Speedybet

När du inte har tillgång till en dator utan istället vill betta när du är på språng är betting via mobilen väldigt smidigt. Hemsidan är responsiv och anpassar sig oavsett storlek på din skärm. Det märks att Speedybet har tänkt på det mobila klientelet då de har lyckats göra en hemsida optimal för mobilen, surfplattan och datorn. Logga in via din mobila webbläsare och njut av samma utbud som du gör från datorn. Hos Speedybet blir du flexibel i ditt bettande och kan därmed ta med dig bettingsajten vart du än befinner dig. Spela på bussen eller i framsätet på bilen. Du bestämmer var med Speedybet i mobilen!

Ansvarsfullt spelande är viktigt för Speedybet

Ansvarsfullt spelande är inget man ska ta lätt på och det gör inte Speedybet heller. Spelsajten har en hel sida dedikerad till ansvarsfullt spelande och om du behöver hjälp finns det länkar till organisationer för spelberoende. Spela alltid ansvarsfullt, för din och alla andras skull.