Betsson – 100 kr i bonus

Älskar du betting och vill ha en högklassig spelupplevelse på alla plan är det Betsson du ska vända dig till. Spelbolaget är ett av Sveriges mest rutinerade spelbolag och når kunder över hela världen. Trygghet och säkerhet är viktiga delar av Betssons budskap som dessutom nyligen släppt en ny hemsida som gör spelupplevelsen ännu bättre. Njut av betting av yttersta världsklass hos en bookie med stenkoll på det mesta. Nya kunder som inte varit medlem tidigare kan dessutom ta del av en oddsbonus som ger en riktigt nice start i din betting. Bli medlem idag och få en drömstart hos ett av Sveriges mest hyllade bettingsidor.

Välkomstbonusen hos Betsson är fenomenal

När du signar upp hos Betsson får du en riktigt härligt start tack vare den härliga oddsbonusen som väntar på dig hos bettingsidan på nätet. Har du inte varit medlem tidigare, eller är medlem men inte tagit emot någon bonus sedan årsskiftet, då kan du ta del av oddsbonusen som ger dig 100 kr extra i bonus. Bonuspengarna och din insättning använder du på valfria marknader och kan välja och vraka i hela sportsbooken. Vill du hellre betta live kan du givetvis använda din bonus på live betting också. Regler och villkor tillkommer till bonusen. Besök Betsson för att ta del av dessa.

En sportsbook med något för alla

Oavsett om du vill betta på fotboll av yttersta klass som Premier League eller Champions League, eller gillar inhemsk sport som Allsvenskan eller SHL, kan du göra det på en grym nivå. Just svensk idrott är något som Betsson verkligen bryr sig om vilket märks genom engagemanget och de ekonomiska bidragen. Till exempel är spelsidan huvudsponsor till SHL och bidrar därmed med åtskilliga miljoner till idrotten.

Förutom fotboll och tennis hittar du 30-talet andra roliga sporter inklusive E-sport som är något Betsson satsar allt mer på. Esport är något som växer så det knakar och för den som gillar att betta på de digitala hjältarna är Betsson ett utmärkt alternativ. Vi har inte hittills inte hittat någon marknad vi saknar i den enorma sportsbook som tillhandahålls. Du kan till och med betta på virtuella sporter hos Betsson.

Bet Builder – Bygg flera spel under samma match

Betsson hör till en av spelbolagen som lanserat funktionen Bet Builder. Det innebär att du kan placera kombinationsspel på en och samma match, något som inte varit tillåtet tidigare. Med Bet Builder har du möjligheten att höja oddsen rejält när de multipliceras mot varandra och därmed gör din kupong ännu starkare. Hittills är det på utvalda marknader som Bet Builder är kompatibelt och du hittar matcherna på Betssons hemsida. Prova Bet Builder för en ny typ av häftig spelupplevelse.

Använd cash out om ditt spel vänder

En funktion som blivit oerhört uppskattad av spelarna hos LeoVegas är cash out som infördes för några år sedan. Med cash out har du möjlighet att ta ut delar av dina vinster trots att matchen inte är avgjord. Detta är till exempel bra om ditt spel redan är inne men du tror att det kommer vända i matchen. Genom cash out avslutar du ditt spel i förtid och får in största delen av vinsten (hur stor del står tillgängligt vid varje unikt spel och varierar beroende på hur mycket det är kvar av matchen och andra förutsättningar).
Däremot om du hellre vill ha hela vinsten utbetald måste du vänta in slutsignalen. Därför ska du bara använda cash out när ditt spel är inne men du tror det är på väg åt pipsvängen.

Live betting och livestreamad sport

Att betta live är något allt fler spelare föredrar. Det är något med spänningen att betta på en pågående match samtidigt som man följer matchen slaviskt. Ofta är marknaderna lite roligare och mer unika som till exempel nästa hörna eller nästa gula kort, samtidigt som det inte är ovanligt att oddsen är högre vid live betting. Hos Betsson håller live bettingen absolut världsklass och direkt när du besöker oddssidan ser du klart och tydligt vilka matcher som pågår eller snart sätter igång.

Betsson har också ett fenomenalt utbud av livestreamad sport, bland marknadens största faktiskt. Då kan du titta på sport helt gratis, förslagsvis matcherna du bettat på. Spelbolaget har inga dåliga rättigheter utan tunga sådana som Serie A, La Liga och Bundesliga – för att nämna några. Allt som behövs för att ta del av den direktsända sporten helt gratis är ett positivt spelsaldo. Live betting och livestreamad sport är en fantastisk kombination och något vi rekommenderar varmt för dig som spelare om du är ute efter lite mer action.

Ny hemsida gör Betssons betting ännu bättre

Nyligen valde Betsson efter flera års arbete att lansera sin nya fräscha hemsida. Resultatet är enastående och en redan gedigen spelsida lyfte sig flera nivåer upp. Inte bara laddar den nya hemsidan snabbast av alla spelsidor vi har provat, designen har fått sig ett lyft samtidigt som hemsidan är mjukare och mer användarvänlig. För den som är nostalgisk ligger gamla hemsidan kvar som alternativ ett tag till men vi är övertygade om att du kommer gilla nya Betsson som ger ännu bättre betting för pengarna.
Betsson i mobilen

Betsson vet att spelarna allt mer vänder sig till mobilen och därför är de mobila förutsättningarna på en exceptionell nivå. Ladda hem appen eller kör direkt från din mobila webbläsare, hela sportsbooken och casinot ligger tillgängligt i din smartphone eller surfplatta. Så länge din enhet är relativt modern går det att njuta av Betsson när du är på språng. Det gör din spelupplevelse betydligt mer flexibel då allt som behövs är en internetuppkoppling för att du ska ha tillgång till betting på yttersta nivå.

Till sist – Ansvarsfullt spelande

Betsson tar ansvarsfullt spelande på största nivå och har en hel sida dedikerad till ämnet. Om du eller någon du känner ligger i riskzonen finns det hjälp att få under fliken ’ansvarsfullt spelande’. Skäms aldrig för att söka hjälp om du är spelberoende eller är på väg att bli.