Arsenal vs Chelsea – Oddstips Premier League

Det väntar en riktigt spännande match mellan Arsenal och Chelsea i Premier League. Arsenal hoppas vinna för att ta ytterligare steg i kampen om ligatiteln. I dagsläget är man etta i tabellen på målskillnad före Liverpool och med en poäng före Man City. Dock har man en match mer spelad än City. Därför blir matchen mot Chelsea oerhört viktig för laget i kampen om den första ligatiteln sedan 2004. 

  • Datum: 23 april 2024
  • Avspark: 21:00
  • Arena: Emirates (London)
  • Domare: S Hooper (England)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Premier League

Arsenal är klara favoriter

Titta vi på oddsen är det Arsenal som är klara favoriter att vinna om vi tittar på oddsen. De kämpar om ligatiteln medan Chelsea ligger på nionde plats i tabellen. Arsenal vann senast mot Wolves men har haft en tuff period senaste veckorna med uttåg mot Bayern München och förlust mot Aston Villa i Premier League. En seger skulle därför behövas i kampen om ligatiteln. Annars blir det ännu en titellös säsong för “Gunners”. Har de vad som krävs för att slå sin rival?

Chelsea blandar och ger

Chelseas säsong är oerhört märklig men utöver förlusten mot Man City senast i FA-cupen har laget en fin period bakom sig. Åtta matcher utan förlust och en fin seger mot Everton senast med 6-0. Pochettino lär få fortsatt förtroende om man kan göra en stark avslutning. Laget är bara tre poäng från topp 6 som skulle innebära Europaspel nästa säsong. Men mot Arsenal har man haft problem de senaste åren. Fyra raka matcher utan seger även om man klarade 2-2 i oktober när lagen möttes.

Arsenal tar hem detta

Även om Chelsea börjat hitta formen någorlunda är det Arsenal som är favoriter att vinna. De har ett bättre lag och betydligt bättre form. Samtidigt har Gunners haft problem senaste säsongerna när det verkligen gäller. En förlust mot Chelsea innebär med stor sannolikhet att ligaguldet är borta. Men vi tror de har vad som krävs för att vinna. Därför spelar vi Arsenal som vinnare mot Chelsea till odds 1,40 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Arsenal vinner mot Chelsea till odds 1,40 hos LeoVegas.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Premier League