AC Ajaccio vs Lille – Speltips Ligue 1

AC Ajaccio från Korsika må endast ha samlat ihop en poäng efter tre spelade matcher i Ligue 1 men det borde inte vara någon panik riktigt ännu med tanke på att motståndet varit tufft i form av Lyon, Lens och Rennes. Nu väntar ännu ett starkt lag när Lille kommer på besök till den vackra ön. Ett Lille som vill studsa tillbaka efter 1-7 mot PSG senast. Gästerna är favoriter enligt oddsen men det ser samtidigt ut att kunna bli en jämn match på Korsika.

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på Ligue 1

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

AC Ajaccio hoppas på säsongens första seger

Den korsikanska klubben AC Ajaccio hoppas kunna ta säsongens första seger. Men de har gjort helt okej prestationer med uddamålsförluster borta mot Lyon och Rennes samt 0-0 hemma mot Lens. Nu är frågan om de kan ta säsongens första seger hemma mot Lille. Ajaccio hoppas kunna ta en trepoängare som tar laget upp på säker mark denna säsong när fyra lag åker tur serien. Den korsikanska klubben vill vara kvar men får det säkerligen tufft. Nykomlingen är tillbaka i den franska högstaligan Ligue 1 för första gången sedan 2014.

Lille vill kunna klättra i tabellen

Lille vann den franska ligan för två säsonger sedan och har ett bra lag för att kunna utmana i toppen. Därför är de säkert inte nöjda med säsongsinledningen som varit direkt svag. Visserligen vinst mot Auxerre i premiären med 4-1 men därefter 1-1 mot Nantes och 1-7 hemma mot PSG. Även om Ajaccio är en svår bortamatch hoppas man kunna bryta trenden.

Korsikanerna kan överraska

Vi tror att det kan bli en jämn tillställning vilket oddsen visar. Samtidigt som Lille är knappa favoriter tror vi Ajaccio kan överraska och ta säsongens första trepoängare. Av denna anledning väljer vi att spela hemmalaget som segrare och får oddset 3,30 hos Fastbet.

Vårt speltips: AC Ajaccio vinner hemma mot Lille till oddset 3,30 hos Fastbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på Ligue 1

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller