Argentina vs Kroatien – Oddstips VM 2022

Det är dags för semifinal mellan Argentina och Kroatien i VM 2022. Många ser fram emot matchen mellan Argentina och Kroatien och det lär bli en intressant semifinal mellan två skickliga lag. Bägge lagen tog sig till semifinal efter dramatiska kvartsfinaler där det krävdes straffläggning för att ta sig vidare. Argentina besegrade Nederländerna medan Kroatien något överraskande slog ut Brasilien. Nu återstår det att se vem av lagen som har mest kyla och kan nå VM-finalen i VM 2022.

Datum: 13 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Lusail Iconic Stadium
Domare: D Orsata (Italien)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Argentina vill ge Messi ett VM-guld

Lionel Messi gör sitt sista VM-slutspel och hoppas kunna kröna landslagskarriären med ett VM-guld. Nu är han en seger för att spela sin andra VM-final där vinnaren mellan Marocko eller Frankrike i så fall väntar. Men det kommer att krävas något extra för att slå Kroatien som inte förlorat i detta VM-slut ännu. Har Argentina vad som krävs? Oddsen talar för seger för Sydamerikanerna.

Kroatien ser svårslagna ut

För Kroatien kan det bli en andra raka VM-final. Luka Modric och hans lagkamrater har trasslat sig vidare i match efter match. I åttondelsfinalen mot Japan krävdes det straffläggning för att vinna och detsamma i kvartsfinalen mot Brasilien. Bägge gånger har laget hamnat i underläge men kvitterat. Har de vad som krävs för att ta sig vidare till final ännu en gång i ett VM-slutspel? Det vore minst sagt sensationellt i så fall.

Det blir en jämn match

Vi tror helt klart att det kommer att bli en jämn match mellan två skickliga lag. Argentina är favoriter enligt oddsen men spelmässigt tycker vi inte de har imponerat i VM 2022. Kroatien däremot går från klarhet till klarhet men avgör sällan under ordinarie tid. Därför tror vi att det återigen blir en match där det krävs förlängning eller straffar. Därför spelar vi oavgjort under ordinarie tid till oddset 3,30 hos Bethard.

Vårt speltips: Det krävs förlängning mellan Argentina – Kroatien till oddset 3,30 hos Bethard.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller