Argentina vs Mexiko – Speltips VM 2022

Argentina åkte på en VM-historiens mest oväntade förluster när de föll mot Saudiarabien med 1-2. Än mer spektakulär var förlusten med tanke på att laget också hade ledningen med 1-0 efter tio minuter. Nu har de chans till revansch när Mexiko står för motståndet. Ett Mexiko som fick 0-0 mot Polen efter att ha spelat bättre än sin motståndare men samtidigt lär vara nöjda med oavgjort då de åkte på en straff. Nu blir det intressant att se vem som vinner matchen.

Datum: 26 november 2022
Avspark: 20:00
Arena: Lusail Iconic Stadium (Lusail)
Domare: D Orsato (Italien)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Argentina behöver vinna

Skulle Argentina förlora samtidigt som Saudiarabien tar poäng mot Polen är laget utslagna ur VM. Blir det förlust är laget med stor sannolikhet ute ur VM oavsett då Saudiarabien och Mexiko kan kryssa i sista matchen och ta sig vidare. Men Lionel Messis mannar är favoriter enligt oddsen och en fullständig prestation borde räcka till seger.

Mexiko behöver poäng

Skulle Mexiko ta poäng mot Argentina har de allt i egna händer inför avslutningen mot Saudiarabien. Men samtidigt är det lättare sagt än gjort då det är Argentina som står för motståndet. Visserligen ett Argentina som föll i sin premiär men som ändå har spelare i världsklass. Mot Polen stod Ochoa för en spektakulär straffräddning och nu hoppas Mexiko kunna hålla tätt ännu en gång.

Blir spännande att se

Ett desperat och revanschsuget Argentina mot ett Mexiko som är nöjda med oavgjort lär innebära en matchbild där Argentina dominerar. Vi tror att det kan bli en del mål i detta möte även om Mexiko gick en mållös match i sin premiär i VM 2022. Oddsen talar för en målsnål match men vi tror på motsatsen. Därför spelar vi över 2,5 mål till oddset 2,06 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Argentina och Mexiko till oddset 2,06 hos Nordicbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller