Arsenal vs Fulham – Speltips Premier League

Arsenal har inlett säsongen starkt med att först vinna Community Shield mot Manchester City och sedan inleda Premier League med två raka vinster mot Nottingham och Crystal Palace. Nu väntar ett på pappret enkelt motstånd när Fulham kommer på besök till Emirates. Tittar vi på oddsen är det Arsenal som är solklara favoriter. Men Fulham inledde med seger mot Everton men föll därefter mot Brentford. Kan de hota ett formstarkt Arsenal? 

Datum: 26 augusti 2023
Avspark: 16:00
Arena: Emirates Stadium (London)
Domare: P Tierney (England)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Arsenal hoppas på titeln 

Arsenal såg ut att vinna Premier League förra säsongen men en svag avslutning gjorde att de fick nöja sig med en andra plats. Nu har de återigen inlett säsongen starkt. Vinsten mot Manchester City var givetvis stark i Community Shield. Men i Premier League har de också inlett starkt med två raka segrar. Mycket talar för att de tar ännu en seger mot Fulham på hemmaplan. 

Fulham får det tufft

Som nykomling i Premier League är det inte borta mot Arsenal som poängen ska komma under säsongen. Men givetvis hoppas Marco Silva och hans mannar kunna skrälla borta mot favoriten. Fulham inledde med att vinna borta mot Everton med 1-0 i en imponerande insats. Men hemmapremiären vill de nog helst glömma då de förlorade med 0-3 hemma mot Brentford. 

Arsenal tar hem detta

Visst har Fulham skickliga spelare och en intressant offensiv med Willian, Jimenez och Wilson. Dessutom har de visat att de har kvalitet på bänken i form av de Cordova Reid från Jamaica. Men att de skulle kunna hota ett starkt Arsenal håller vi som osannolikt. Därför spelar vi Arsenal som vinnare till odds 1,23 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Arsenal vinner hemma mot Fulham till odds 1,23 hos LeoVegas.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på Premier League.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller