Arsenal vs Manchester United – Speltips Premier League

Manchester United måste vinna borta mot Arsenal om hoppet om en plats i Champions League fortfarande ska leva. Dock är det inte myket som talar för detta då det såg rejält illa ut mot Liverpool senast. Laget föll med 0-4 och United-fansen hoppas enbart på att Liverpool inte ska vinna en kvadrupel denna säsong. Så lågt har klubben sjunkit. För Arsenal lever hoppet om Champions League nästa säsong efter segern mot Chelsea senast. 4-2 trots spel på bortaplan bröt den negative trenden med tre raka förluster. Vem vinner matchen på Emirates?

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas idag och få ut maximalt av din spelstund

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Arsenal bröt den negativa trenden

Efter förluster mot Crystal Palace, Brighton och Southampton var Arsenal klara underdogs inför bortamatchen mot Chelsea. Men de lyckades vinna matchen vilket i samband med Tottenhams förlust också innebar att de ligger på samma poäng som sina rivaler med sex omgångar kvar. Men Arsenal behöver fortsätta vinna om de ska knipa fjärdeplatsen som ger spel i Champions League. Dock har de stora chanser mot Manchester United som inte går att känna igen.

Manchester United måste vinna

Efter den pinsamma förlusten mot värsta rivalen Liverpool är United tre poäng bakom Arsenal och Tottenham med en match mer spelad. United har ett tufft spelschema med såväl Arsenal som Chelsea kvar att möta. Mot Liverpool var det direkt pinsamt att se laget och nu är det inte mycket som talar för att det skulle gå annorlunda mot Arsenal. Laget spelar helt utan självförtroende och det verkar som något är allvarligt fel.

Arsenal tar hem matchen

Oddsgurus tror helt klart att Arsenal kommer vinna och det är inte så konstigt med tanke på Uniteds match senast. Allting tyder på att så också blir fallet. Därför spelar vi Arsenal som vinnare mot Manchester United till oddset 2,10 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Arsenal vinner mot Manchester United till oddset 2,10 hos LeoVegas

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller