Arsenal vs West Ham – Oddstips Premier League

Arsenal har chansen att gå upp på en fjärde plats i tabellen. Men då krävs det seger hemma mot West Ham som har imponerat under säsongen och ligger fyra i tabellen. Arsenal är två poäng efter ligafyran men har tre förluster på de fem senaste matcherna i Premier League. Men West Ham har endast en seger på de fem senaste matcherna och har därför tappat det försprång som de byggt upp.

Hämta en oddsbonus hos Speedybet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Arsenal behöver vinsten

Arsenal inledde säsongen horribelt men spelade sedan upp sig och hade en mycket bra period i oktober och fram till slutet av november. Men när motståndet blivit tuffare i Premier League har laget åkt på fler förluster. 0-4 mot Liverpool, 2-3 mot Man United och 1-2 mot Everton vittnar om att Arsenal har en bit kvar till toppen. Men avståndet upp till fjärde platsen är endast 2 poäng. Seger mot West Ham och man är där om än temporärt.

West Ham behöver kombinera Europa med ligaspel

David Moyes har gjort det strålande med West Ham i Premier League de två senaste säsongerna. Visst blev det bara oavgjort senast mot Burnley men dessförinnan vann laget mot Chelsea med 3-2. Topp 4 är något West Ham ska vara minst sagt nöjda med då det innebär att de får spela i Champions League kommande säsong. Klarar de detta vore det en bragd.

Vem vinner Londonderbyt?

Det blir spännande att se vem som har kylan inne vid matchstart. West Ham må ligga före i tabellen men avståndet är endast två poäng. Därför vet Arteta att en vinst tar laget upp på fjärde plats. Vi tror det blir en målsnål match vilket oddsen talar för och spelar under 2,5 mål till oddset 2,10 hos Speedybet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Arsenal och West Ham till oddset 2,10 hos Speedybet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller