Atalanta vs Roma – Speltips Serie A

Atalanta har chansen att fortsätta sin segersvit i Serie A. Laget är bara tre poäng efter Inter som leder ligan. Det vore minst sagt en överraskning om Atalanta vann Serie A men med tanke på hur fin formen är finns det definitivt chansen att lyckas. Men då krävs det en prestation utöver det vanliga för på andra sidan står Mourinhos Roma. Och även om Roma är ojämna är det svårt att bryta ner Rom-klubben.

Ta emot en oddsbonus hos Bethard idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Atalanta har strålande form

Visst var gruppspelet i Champions League något av en besvikelse. Men i Serie A går Atalanta som tåget. Sex raka segrar och tio matcher utan förlust visar hur fin formen är för Bergamo-klubben. Det blir dock ingen enkel uppgift mot Roma även om Atalanta är favoriter enligt oddsen. Förra säsongen när lagen möttes i Bergamo vann Atalanta med 4-1 och de har sju raka matcher mot Roma utan förlust. 

Mourinhos Roma blandar och ger

Det är svårt att veta vart vi har Roma. Ena matchen förlorar de med 1-6 mot Bodø/Glimt för att därefter vinna fem av dina sju senaste matcher. Senast mor Spezia blev det seger med 2-0 och i Europa Conference League tog laget sig vidare med nöd och näppe. Men nu väntar riktigt tufft möte på bortaplan och Roma har inte haft det lätt mot topplagen under säsongen vilket förluster mot Inter,  Bologna, Milan, Juventus och kryss mot Napoli visar. 

Atalanta tar hem det

Det kan bli jämnt men Atalanta är i sån form att det är omöjligt att se att de skulle tappa detta. De är dessutom otroligt starka på hemmaplan och vi tror de tar hem hemmamötet mot Roma vilket oddsen också talar för. Därför spelar vi Atalanta som segrare till oddset 1,74 hos Bethard.

Vårt speltips: Atalanta vinner över Roma till oddset 1,73 hos Bethard

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller