Atletico Madrid vs Manchester United – Speltips Champions League

Åttondelsfinalerna i Champions League fortsätter och det har blivit dags för det intressanta mötet mellan Atletico Madrid och Manchester United. Hemmalaget är favoriter till segern i detta dubbelmöte men har inte visat upp någon allt för skräckinjagande form de senaste tiden. Fyra förluster på de sju senaste matcherna och en femte plats i ligan med 15 poäng upp till Real Madrid visar på detta. Men har de vad som krävs för att vinna mot Manchester United?

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och kom igång med din betting

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Atletico Madrid behöver avancemang

Atletico Madrid vann La Liga förra säsongen. Men denna säsong har det inte varit samma fina resultat. Visst, laget har fortfarande chans på spel i Champions League. Men 15 poäng efter Real Madrid och en femte plats är inget Diego Simeone kan vara nöjd med. Har de vad som krävs för att vinna mot Man United?

Manchester United har två raka segrar

Även om det kommer poängtapp mot lag som Southampton och Burnley samt uttåget mot Middlesbrough i FA-cupen har United en uppåtgående formkurva. Två raka segrar i Premier League och sju raka ligamatcher utan förlust är vad laget har att visa upp. Nu väntar dock svårare motstånd när det är spel i Champions League. Har man vad som krävs för att kunna hota Atletico Madrid?

Det blir en jämn match

Atletico Madrid är favoriter enligt oddsen men vi tror att det blir Manchester United som går segrande ur dubbelmötet. De har tillräckligt med kvalité för att avgöra på hemmaplan. Vi tror gästerna kommer att ha en defensiv approach och få med sig ett kryss hem till England. Därför spelar vi att det blir oavgjort i Champions Leagues åttondelsfinal mellan Atletico Madrid och Manchester United till oddset 3,25 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Matchen mellan Atletico Madrid och Manchester United slutar oavgjort till oddset 3,25 hos LeoVegas

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller