Benfica vs Midtjylland – Speltips Champions League-kvalet

Benfica har haft en strålande försäsong och kliver in som ganska klara favoriter inför mötet mot Midtjylland. Men de behöver stå för en fulländad prestation då Midtjylland inte är ett dåligt lag, snarare tvärtom. Benfica har dock vunnit mot Reading, Nice, Fulham, Girona och Newcastle under försäsongen. Kan de fortsätta den fina sviten mot Midtjylland också? Det återstår att se hur det går i tisdagens match mellan de två lagen. Vem har vad som krävs för att ta sig vidare?

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på kvalet till Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Benfica kliver in som enorma favoriter

Benfica är solklara favoriter inför mötet mot Midtjylland och allt tyder på att de också kommer att ta tre poäng. Oddsen visar helt klart på detta och den portugisiska jätten har haft en strålande försäsong. Nu gäller det att fortsätta på den inslagna vägen och ta sig förbi den danska klubben Midtjylland som nyss sparkat sin tränare. Benfica har ett starkt lag och om de spelar på topp kommer de inte ha några problem med att ta sig vidare till nästa omgång.

Midtjylland hoppas kunna överraska

Den danska klubben lyckades med nöd och näppe ta sig förbi AEK Larnaca från Cypern i förra kvalrundan till Champions League. Då blev det 1-1 hemma och seger med 2-1 borta på Cypern. I senaste ligamatchen vann man mot Odense med hela 5-1. Det krävs dock en helt annan prestation för att lyckas ta sig förbi Benfica då den portugisiska klubben har ett riktigt starkt lag. Oddsen visar också på att en bortaseger vore en rejäl överraskning.

Benfica löser en hemmaseger

Benfica är favoriter av en anledning och om de skulle misslyckas med att ta sig förbi Midtjylland och spela Play Off vore det ett fiasko utan dess like. Vi tror att det blir en klar hemmaseger och därför spelar vi Benfica som segrare till oddset 1,28 hos Snabbare.

Vårt speltips: Benfica vinner hemma mot FC Midtjylland till oddset 1,28 hos Snabbare.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på kvalet till Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller