BK Häcken vs Aberdeen – Speltips Europa League-kvalet

BK Häcken visar fin form och har återhämtat sig från fiaskot i Europa där de åkte ur kvalet i Champions League mot Klaksvik från Färöarna. Sedan dess har de tagit fyra raka segrar i Allsvenskan och kvalet till Europa League. Nu är de klara favoriter till att vinna mot Aberdeen från Skottland. Skaffar de sig ett bra utgångsläge är chansen god att de når gruppspel i Europa League. Det vore bra för svensk fotboll och dess rankingpoäng. Nu återstår det att se om de har vad som krävs för att vinna mot den skotska ligatrean.

Datum: 24 augusti
Avspark: 21:00
Arena: Bravida Arena
Domare: F Glova (Slovakien)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på kvalet till Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

BK Häcken visar fin form

BK Häcken gjorde bort sig rejält när de åkte ur mot Klaksvik från Färöarna. Elektrikerna, fiskarna och de andra deltidsspelarna skämde ut Häcken. Men regerande svenska mästaren har studsat tillbaka och det med besked. De slog ut Zalgiris i dubbelmötet senast och har samtidigt vunnit mot såväl Varberg som Sirius. Nu är frågan om de har vad som krävs för att vinna mot Aberdeen också. 

Aberdeen hoppas kunna utmana

Aberdeen har inlett säsongen svagt med 0-0 mot Livingston och förlust hemma mot Celtic med 0-3. De lyckades dock vinna i skotska ligacupen senast mot Stirling. Men att de skulle ha en chans mot BK Häcken nu känns osannolikt. Det skotska laget ser inte särskilt starka ut och oddsen talar helt klart till svenskarnas fördel. 

Häcken vinner detta

BK Häcken ser farliga ut och är med och utmanar om SM-guldet. De har inte förlorat på fyra matcher och återhämtat sig efter fiaskot mot Klaksvik. Vi tror att BK Häcken har vad som krävs för att vinna och spelar de som vinnare till odds 1,77 hos LeoVegas.

Vårt speltips: BK Häcken vinner mot Klaksvik till odds 1,77 hos LeoVegas.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på kvalet till Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller