BK Häcken vs Degerfors – Speltips Allsvenskan

BK Häcken leder Allsvenskan med fyra poängs marginal när tio omgångar återstår. Avståndet lär inte vara mindre när de tar emot Degerfors som ligger på negativ kvalplats. Visserligen med en seger senast men den kom mot GIF Sundsvall. Häcken har imponerat stort under säsongen och framförallt Jeremejeff som leder skytteligan med 20 mål. Det är åtta fler än tvåan och med tanke på att det återstår tio omgångar kan det bli något extra. Förra årets fjolårsvinnare av skytteligan gjorde 17 mål för att visa ett perspektiv. Allt annat än seger för Häcken vore minst sagt förvånande. Ska guldet hamna på Hisingen?

Datum: 4/9 – 2022
Avsparkstid: 15:00
Spelplats: Bravida Arena

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och använd på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

BK Häcken är solklara favoriter

Serieledaren BK Häcken är på väg att ta ett överraskande guld. Tio omgångar återstår och de leder Allsvenskan med fyra poäng. Häcken har imponerat stort under säsongen, framförallt Alexander Jeremejeff. Formen är fin med fyra raka segrar i Allsvenskan och mycket tyder på att det blir ytterligare en seger. För inte kan Degerfors hota BK Häcken på bortaplan? Det vore i så fall en rejäl överraskning.

Degerfors IF hoppas på ytterligare en seger

Degerfors tog sig tillbaka upp till negativ kvalplats efter seger mot GIF Sundsvall senast. Men samtidigt har de haft det kämpigt med flera förluster senaste tiden. De brukar ha det svårt mot topplagen på bortaplan och därför vore det överraskande om de lyckas ta poäng borta mot Sveriges bästa lag just nu. BK Häcken har gjort det extremt bra och det kan bli en hel del mål i denna match.

Blir en målrik match

BK Häcken brukar vara starka på hemmaplan, framförallt denna säsong. Nu ser det ut att kunna bli ytterligare en stabil hemmaseger, i alla fall är det vad vi tror kommer att inträffa. Oddsen talar också för att det blir en ganska komfortabel hemmaseger. Därför spelar vi BK Häcken som vinnare till oddset 1,28 hos No Account Bet.

Vårt speltips: BK Häcken vinner mot Degerfors till oddset 1,28 hos No Account Bet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och använd på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller