BK Häcken vs Helsingborgs IF – Speltips Allsvenskan

BK Häcken har tappat sin serieledning efter endast två segrar på de sex matcherna efter landslagsuppehållet. Nu borde de ha möjligheten att bryta den trenden då det är bottenlaget Helsingborgs IF som kommer på besök. Dock har HeIF rykt upp sig något under den nya tränarduon och senast vann laget mot GIF Sundsvall med 1-0. Att åka och möta BK Häcken på bortaplan är dock något helt annat. Men med tanke på att Häcken tappat formen något finns det alltid hopp för gästerna.

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

BK Häcken behöver hitta tillbaka till det vinnande spåret

BK Häcken är fortfarande bara ett poäng från serieledning men formen har avtagit och det med besked. Visst har spelschemat varit direkt mördande under juli med många topplag men Häcken har tappat poäng mot Elfsborg x 2 och Hammarby. Dessutom förlust hemma mot Djurgården med 2-1. De enda segrarna efter uppehållet har kommit mot Mjällby och Sundsvall. Laget har en Jeremejeff i stekhet form och är ganska klara favoriter enligt oddsen mot HeIF.

Helsingborg är på rätt väg

För Helsingborgs IF gäller det att fortsätta likt de gjort de senaste omgångarna. Sedan nya tränarduon tog över har det endast blivit förlust mot MFF och Djurgården. I övrigt poäng mot Kalmar och Varberg samt seger mot ”Giffarna” senast. Dock är BK Häcken borta en rejält svår match men Helsingborg har inte förlorat på de tre senaste matcherna mot just Häcken. När lagen möttes i april slutade 1-1 och det har blivit oavgjort i de två matcherna dessförinnan också.

BK Häcken tar tre stabila poäng

Även om formen avtagit något för BK Häcken är de enorma favoriter mot Helsingborgs IF i Allsvenskan. Häcken behöver tre poäng med tanke på att Djurgården gått förbi och nu är en poäng före. Allt annat än seger vore därför överraskande, framförallt med tanke på att Jeremejeff fortsätter sin hysteriska målform som senast mot Elfsborg ledde till ett hattrick. Vi spelar därför BK Häcken som segrare till oddset 1,39 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: BK Häcken vinner över GIF Sundsvall till oddset 1,39 hos LeoVegas.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller