BK Häcken vs The New Saints – Speltips Champions League-kval

BK Häcken ska inleda kvalet till Champions League med en viktig match mot The New Saints från Wales. Tittar vi på vad oddsen visar från Oddsgurus är det helt klart BK Häcken som är klara favoriter. Den första omgången är oerhört viktig för BK Häcken. En seger mot The New Saints Wales innebär att laget endast behöver vinna en av tre kommande kvalomgångar för att nå ett Europeiskt gruppspel. Mycket talar för att BK Häcken lyckas ta sig vidare och det gäller att försöka döda dubbelmötet redan i första matchen. 

Datum: 12 juli 2023
Avspark: 19:00
Arena: Bravida Arena (Göteborg)
Domare: H Nalbandyan (Armenien)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på CL-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

BK Häcken är klara favoriter

BK Häcken är i allra högsta grad med i guldracet i Allsvenskan. I den senaste omgången mot AIK lyckades Häcken vända underläge från 0-1 till seger med 2-1. Nu hoppas de kunna ta en än mer komfortabel seger när de möter ett på pappret betydligt sämre lag. The New Saints är ett lag som BK Häcken ska klara av att vinna mot 10 gånger av 10. Allt annat vore ett riktigt fiasko för den regerande svenska mästaren och cupmästaren.

The New Saints hoppas kunna överraska

The New Saints är inget dåligt lag i Wales, snarare tvärtom. De brukar som regel alltid vinna ligan. Men laget har inte inlett ligaspelet ännu samtidigt som BK Häcken är mitt i säsongen. Dessutom har The New Saints inte ett spelarmaterial som ska kunna hota BK Häcken på bortaplan. Det vore minst sagt förvånande.

BK Häcken tar hem detta

Även om BK Häcken saknar erfarenhet i Europa är det inte mycket som tyder på att de ska slarva bort detta. Oddsen pekar med all tydlighet på att BK Häcken har vad som krävs för att vinna matchen. Vi spelar de som vinnare till odds 1,13 hos LeoVegas.

Vårt speltips: BK Häcken vinner mot The New Saints till odds 1,13 hos LeoVegas.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på CL-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller