Bodø/Glimt – Linfield – Oddstips Champions League

De norska mästarna Bodø/Glimt är i underläge efter första matchen mot Linfield från Nordirland. Men underläget är bara ett mål och den norska klubben bör ha vad som krävs för att kunna vända underläget. Bodø/Glimt är klara favoriter enligt oddsen och mycket tyder på att vänder på detta och lyckas ta sig vidare, i alla fall om vi tittar på oddsen.

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på kvalet till Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Bodø/Glimt är favoriter att vinna och ta sig vidare

Den norska klubben Bodø/Glimt har tagit fotbollsvärlden med storm. De slog Roma förra säsongen med 6-1 på hemmaplan. Nu behöver de ta fram sin bästa prestation och vinna mot Linfield i returmötet för att ta sig vidare till nästa kvalomgång. Där väntar vinnaren mellan Zalgiris och Malmö FF. Skulle det inte bli någon vinst mot Linfield hemma väntar kval till Europa League istället för de norska mästarna.

Linfield är klara underdogs

Linfield från Nordirland är klara underdogs men vann det första mötet mot Bodø/Glimt i kvalet till Champions League. I en jämn match slutade med 1-0 till Linfield som därmed har fördelen inför returmötet. En vinst i dubbelmötet för klubben från Nordirland vore en rejäl överraskning, avancemanget hade nog ingen räknat med. Men det blir tufft då Bodø/Glimt är starka på hemmaplan och i helgens omgång vann den norska klubben med 5-0 mot Jerv.

Bodø/Glimt löser detta

Även om förlusten i första mötet kom som en överraskning är det bara ett mål som skiljer vilket Bodø/Glimt borde klara av. De har ett bättre lag och är solklara favoriter enligt oddsen. Många tror att att ett skandinaviskt derby väntar i nästa runda men såväl Malmö FF som Bodø är i prekära situationer. En vinst tar matchen till förlängning och två måls vinst är allt som krävs för att det ska bli avancemang för norrmännen. Vi tror de löser detta och spelar därför Bodø/Glimt att gå vidare till oddset 1,14 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Bodø/Glimt tar sig vidare till nästa kvalrunda till oddset 1,14 hos LeoVegas

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på kvalet till Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller