Borussia Dortmund – Hoffenheim – Speltips Bundesliga

Borussia Dortmund siktar på att ta säsongens fjärde seger när Hoffenheim gästar Signal Iduna Park. För att lyckas med detta krävs det en komplett prestation under fredagskvällen. Dortmund har vunnit tre av sina fyra inledande matcher medan Hoffenheim gjort likaså. De har tre raka segrar och ser ut att komma rustade bra inför säsongen. Hur ska det sluta i det spännande mötet?

Datum: 2/9 – 2022
Avsparkstid: 20:30
Spelplats: Signal Iduna Park

Hämta en oddsbonus på Snabbare och spela på Bundesliga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Borussia Dortmund hoppas på ytterligare en seger

Borussia Dortmund inledde med två raka segrar mot Leverkusen och Freiburg innan de överraskande föll mot Werder Bremen på hemmaplan i den tredje omgången. Men i senaste omgången var de tillbaka på vinnarspåret när de besegrade Hertha Berlin med 1-0. Frågan är om de kan ta ytterligare en seger och därmed fortsätta att haka på i toppen. I dagsläget är Dortmund en poäng bakom Bayern München och Union Berlin som leder Bundesliga på tio poäng.

Kan Hoffenheim överraska?

Dortmund må vara favoriter enligt oddsen men det är ingen enkel uppgift som väntar. Hoffenheim har visat fin form under säsongsinledningen. Visserligen förlorade laget premiären borta mot Mönchengladbach men därefter har det blivit tre raka segrar mot Bochum, Bayer Leverkusen och Augsburg. Därmed är Hoffenheim i allra högsta grad inblandande i toppstriden. Det vore förvånande om de ligger kvar där länge till men just nu ser det mer än lovande ut för Jiloan Hamads gamla klubb.

Dortmund tar hem detta

Borussia Dortmund har tre vinster och en oavgjord på de fyra senaste mötena mellan lagen i Bundesliga. Mycket tyder på att de lyckas ta ännu en seger och etsar sig fast i toppen ytterligare. Dortmund har visserligen inte Haaland längre men det finns fortfarande massor av skickliga spelare i laget. De borde ha tillräckligt med kvalité för att vinna matchen. Därför spelar vi Borussia Dortmund som vinnare till oddset 1,54 hos Snabbare.

Vårt speltips: Dortmund vinner över Hoffenheim till oddset 1,54 hos Snabbare.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus på Snabbare och spela på Bundesliga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller