Brentford vs Manchester City – Speltips på Premier League

Brentford har tuffast möjliga uppgift framför sig när Manchester City väntar. Man City är i löjligt bra form och har vunnit nio raka matcher i Premier League. De stormar mot ännu en ligatitel under Pep Guardiola och när City har fått upp farten som de har just nu är de oerhört svårstoppade. Frågan är om något lag kan hänga med i tempot de visar just nu?!

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Kan Brentford överraska?

Brentford med Pontus Jansson som lagkapten ligger stabilt till i ligan. 20 poäng på 17 matcher gör att avståndet ner till nedflyttning är nio poäng. Laget har visserligen två raka förluster och kommer med största sannolikhet att åka på ytterligare ett nederlag. City är oerhört starka för tillfället. Men Brentford är svårslagna på hemmaplan i Premier League och hoppas kunna skrälla.

Man City ser oerhört starka ut

Man City har hittat formtoppen när laget går in i den mest intensiva delen av säsongen. Nio raka segrar i Premier League och 7 gjorda mål på de tre senaste matcherna säger en hel del. Laget hoppas kunna ta ytterligare tre poäng och oddsen visar på att det inte borde vara några problem mot Brentford. Men samtidigt kan vad som helst hända i fotboll.

City tar tre poäng

Som svensk håller man ett extra gott öga till Pontus Janssons Brentford. Men nu väntar tuffast möjliga motstånd när det är Manchester City som kommer på besök. City med nio raka segrar och en hysterisk målform kommer med största sannolikhet att ta tre poäng i mötet mot Brentford i Premier League. Därför spelar vi Manchester City som vinnare borta mot Brentford och får oddset 1,19 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Manchester City vinner borta mot Brentford till oddset 1,19 hos Nordicbet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller