Brentford vs Manchester United – Speltips Premier League

Det är dags för Manchester United att spela säsongens andra fotbollsmatch i Premier League och laget behöver komma rätt efter den pinsamma förlusten i premiären. Erik ten Haag har ett långt och hårt arbete framför sig. Kan det bli positiva vindar mot Pontus Janssons Brentford. När lagen möttes i maj var det United som var starkast. Då vann de med 3-0. Men nu blir det förmodligen tuffare när de båda drabbar samman. Vem går segrande ur mötet i Premier League?

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Brentford inledde med att kryssa mot Leicester

Brentford gjorde en stabil debutsäsong förra säsongen när laget slutade i mitten av tabellen. Det var bättre än vad många trott. Lagkapten Pontus Jansson gjorde flest minuter av alla i Premier League i klubben och han är fortsatt kapten den här säsongen. I premiären mot Leicester på bortaplan lyckades hans lag visserligen inte hålla nollan men 2-2 borta mot Leicester är inget dåligt resultat, snarare tvärtom. Oddsen visar dock att det kan bli svårt för Brentford att lyckas mot United.

United är i ständig kris

Det var inte direkt något jubel på Old Trafford i Erik ten Haags premiär som manager för Manchester United. I en direkt svag match förlorade United hemma mot Brighton med 1-2. Laget spelade utan anfallare och det har inte alls kommit in de nyförvärv som fansen hoppats på. Skulle United förlora mot Brentford också kan ni räkna med ännu fler krisrubriker. Martial och Pellistri ser ut att missa matchen medan Williams också är borta.

Brentfords odds är felplacerade

Med tanke hur svaga United såg ut i premiären av Premier League samtidigt som Brentford är ett stabilt lag, framförallt på hemmaplan, är det förvånande at oddsen är så extremt höga på Brentford. Det gör att vi tycker se ett högt spelvärde på hemmaseger. Därför väljer vi också att spela Brentford som segrare till oddset 3,85 hos Fastbet.

Vårt speltips: Brentford vinner över Manchester United till oddset 3,85 hos Fastbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller