Chelsea mot Real Madrid – Speltips Champions League

Åtta lag återstår i Champions League och den hetaste kvartsfinalen får vi nog ändå säga är den mellan Chelsea och Real Madrid. Chelsea hade fin form med sex raka segrar inklusive cupspel men föll oväntat med 1-4 hemma mot Brentford senast. Real Madrid har i praktiken redan vunnit La Liga och lyckades vinna senast mot Celta Vigo. Detta var viktigt med tanke på 0-4 hemma mot ärkerivalen FC Barcelona dessförinnan. Nu väntar en spännande kvartsfinal på Stamford Bridge. Vem får övertaget inför returen i Madrid?

Hämta en oddsbonus hos Fastbet idag och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Chelsea är favoriter enligt oddsen

Det är Chelsea som har oddsen på sin sida och laget slog faktiskt ut Real Madrid i förra årets semifinal av turneringen. Den regerande mästaren hoppas kunna nå finalen igen men då måste laget prestera betydligt bättre än i helgen. 1-4 mot Brentford kom nog som en chock för de flesta. Det gäller att laget skakar av sig förlusten och hittar tillbaka till det fina spelet som tagit laget till kvartsfinal. Efter gruppspel med Malmö FF, Juventus och Zenit besegrade laget Lille i åttondelsfinalen för att nå kvartsfinal.

Real Madrid är mesta mästare av Champions League

Det må vara Chelsea som är regerande mästare men Real Madrid är mesta mästare av Champions League. Laget visade mot PSG att man är ett lag för de stora matcherna i Europa. Förlust i första mötet med 0-1 och underläge på hemmaplan i returen med samma siffror. Då klev Benzema fram med ett hattrick och tog Real Madrid till kvartsfinal. ”Los Blancos” har varit överlägsna i La Liga denna säsongen och leder ligan komfortabelt. Men 0-4-matchen mot Barcelona svider säkerligen och vi får se hur avslutningen på säsongen blir för laget.

Blir en jämn och tät tillställning

Med bortamåls-fördelen bortplockad lär vi se ett Real Madrid som siktar på att hålla tätt och få med sig ett bra resultat till returen på Santiago Bernabeu. Vi tror att det blir en tät och målsnål historia och spelar under 2,5 mål till oddset 1,75 hos Fastbet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål mellan Chelsea – Real Madrid till oddset 1,75 hos Fastbet.

Team Oddsgurun

Hämta en bonus hos Fastbet och spela på slutspelet i Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller