Chelsea vs Crystal Palace – Speltips FA-cupens semifinal

Chelsea är nog inte direkt besvikna över att de drog Crystal Palace i lottningen av FA-cupens semifinal med tanke på att Liverpool och Manchester City möts i den andra semifinalen. London-klubben hade det tufft i veckan mot Real Madrid då de tappade ledning 3-0 till 3-2 och därmed är utslagna ur Champions League. Med ligatiteln ur spel är det därför FA-cupen som är sista chansen på en titel denna säsong. Kan laget lyckas med detta och få en titel eller blir det överraskande förlust mot Crystal Palace?

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och betta på FA-cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Chelsea hoppas på titeln

Eftersom laget åkte ur Champions League och inte kan vinna Premier League är det FA-cupen som gäller. Med tanke på att de möter Crystal Palace är det mycket som talar för att de också kommer att lyckas att nå finalen. Semifinalen avgörs på Wembley och självklart är Chelsea solklara favoriter. Har de vad som krävs för att få revansch efter veckans uttåg i Champions League eller blir det en medioker säsong med uttåg i semifinalen?

Crystal Palace har överraskat i FA-cupen

Det var inte många oddsexperter som tippar Crystal Palace i semifinal av FA-cupen. Men efter att ha slagit Everton med 4-0 i kvartsfinal och dessförinnan Stoke med 2-1 är laget i semifinal och ska spela match på Wembley. Crystal Palace har nio raka förluster mot Chelsea och hoppas kunna bryta trenden. Men de får det tufft mot Chelsea som är betydligt bättre på varje position.

Chelsea når en andra raka final

Förra säsongen spelade Chelsea final i FA-cupen men föll mot Leicester. Nu tror vi att de återigen kommer att få spela final i FA-cupen. Allt annat vore minst sagt förvånande. Därför spelar vi Chelsea som vinnare till oddset 1,60 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Chelsea vinner över Crystal Palace under ordinarie tid till oddset 1, 60 hos Nordicbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på FA-cupen