Chelsea vs Manchester United – Speltips Premier League

Michael Carrick gör sin andra match som tränare för Manchester United men det ryktas att Ralf Ragnick är på väg in som interimtränare. Men mot Chelsea kommer det vara Carrick som är huvudtränare och det är ingen enkel uppgift för den forne spelaren. Chelsea väntar på Stamford Bridge och det är ett hemmalag i strålande form med nio segrar på de tio senaste matcherna i Champions League och Premier League.

Hämta en oddsbonus hos ComeOn

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Chelsea är i lysande form

Chelsea vann Champions League förra säsongen och leder Premier League efter tolv spelade omgångar. Laget är tre poäng före Man City och fyra före Liverpool som jagar därbakom. Chelsea har inte förlorat mot United på tre matcher men har samtidigt inte vunnit mot laget på de fem senaste hemmamatcherna. Men nu är man solklara favoriter inför mötet på Stamford Bridge.

Kan United ta en andra raka seger?

I Premier League har spelet varit horribelt under de sista matcherna med Solskjaer. 2-4 mot Leicester, 0-2 mot Man City, 0-5 mot Liverpool och 1-4 mot Watford. Men i veckans Champions League blev det vinst mot Villarreal och laget har därmed säkrat en plats i slutspelet. Men i Premier League ligger United på åttonde plats och det är inte mycket som talar för att laget kommer att klättra efter matchen mot Chelsea.

Kommer Chelsea att ta en planenlig seger?

Chelsea är solklara favoriter och det är inte så konstigt. Laget är betydligt bättre och har därför också oddsen på sin sida. Därmed tror vi också att Chelsea kommer att vinna mot Manchester United i denna match i Premier League och vi spelar därför Chelsea som vinnare till oddset 1,62 hos ComeOn

Vårt oddstips: Chelsea vinner mot Manchester United till oddset 1,62 hos ComeOn

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller