Chelsea vs Tottenham – Speltips Premier League

Det väntar ett riktigt häftig möte mellan Chelsea och Tottenham denna helg och båda lagen inledde med segrar i respektive premiärer. Båda lagen har i princip helt skadefria trupper och mycket tyder på att det kan bli en spännande match på Stamford Bridge. Chelsea är favoriter enligt oddsen men det var Tottenham Hotspur som imponerade mest i första omgången när de vann med 4-1 mot Southampton. Nu återstår det att se hur det går i säsongens första Londonderby.

Hämta en oddsbonus på Speedybet och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Chelsea siktar bättre än förra säsongen

Chelsea kom trea förra säsongen i Premier League men hoppas på bättre prestationer denna säsongen. I premiären tog de en så kallad krigarseger när de vann borta mot Everton med 1-0 efter ett straffmål. Spelet stämde väl inte till 100% men så var det premiär. Nu återstår det att se om de kan lyckas bättre den här gången spelmässigt för det krävs nog något av en bättre prestation då motståndet är betydligt bättre. Med undantag för Koulibaly har Tuschel alla spelare tillgängliga.

Tottenham ser intressanta ut

Tottenham Hotspur ser väldigt intressanta ut denna säsongen. Förra året slog de sig in bland topp 4 och med Kulusevski, Harry Kane och Heung-Min Son i anfallet har de en flygande offensiv. Mycket spännande är det att laget också värvat friskt och med undantag för Skipp finns alla spelare tillgängliga. Därmed är det mycket som tyder på att laget kan ge Chelsea en match i Londonderbyt.

Tottenham kan skrälla

Det kan bli en målrik match mellan båda lagen som ser spännande ut. Chelsea har fördel av hemmaplan men det är Tottenham som imponerat mest i första omgången. Vi tror att det kan bli en jämn match även om oddsgurus tror på Chelsea. Därför spelar vi båda lagen att göra mål till oddset 1,76 hos Speedybet.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1,76 Speedybet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus på Speedybet och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller