Danmark vs Frankrike – Speltips Nations League

Parken kommer gunga när Danmark är i behov av en seger för att ha chans på gruppsegern i Nations League. För att klara detta måste de dock ha med sig att Österrike tar poäng hemma mot Kroatien, annars är Danmark grupptvåa och missar semifinalen i Nations League. Det blir en intensiv match på Parken i Köpenhamn där vi hoppas att Danmark har vad som krävs för segern. För visst hade det varit kul med en dansk vinst på Parken i Köpenhamn?

Datum: 25/9 – 2022
Avspark: 20:45
Arena: Parken (Köpenhamn)
Domare: I Kovacs (Rumänien)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och använd på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Danmark är i bra form

Det danska landslaget har haft en intressant formkurva inför VM 2022. Laget gick till semifinal i EM förra sommaren och har fortsatt imponera. Visst blev det förlust senast mot Kroatien men samtidigt har danskarna gjort det bra i Nations League. De tog exempelvis en tung seger borta mot Frankrike senast. Kan de plocka ytterligare en seger mot den regerande världsmästaren? Självförtroendet verkar vara på topp.

Frankrike är svåra att analysera

Det franska landslaget är svåra att analysera. De har inte alls varit i form eller imponerat sedan deras VM-guld för fyra år sedan. I EM senast blev det uttåg i åttondelsfinalen. I Nations League kan man inte vinna och skulle det bli förlust mot Danmark, samtidigt som Österrike vinner mot Kroatien, åker Frankrike ner till League B i Nations League. Det vore givetvis en rejäl missräkning med tanke det spelarmaterial det franska landslaget besitter.

Blir en spännande match i Köpenhamn

Oddsen tyder på en jämn match och även om Frankrike är favoriter tror vi Danmark är tillräckligt starka för att kunna hota fransmännen. Det franska laget känns något mätta och verkar inte prioritera Nations League. För Danmark däremot finns det fortfarande hopp om gruppseger, även om man är beroende av resultatet mellan Österrike och Kroatien. Därför väljer vi att spela Danmark som segrare till oddset 3,40 hos Bethard.

Vårt speltips: Danmark vinner över Frankrike till oddset 3,40 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och använd på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller