Degerfors IF vs Varbergs BoIS – Speltips Allsvenskan

Degerfors har efter seger mot AIK och kryss mot “Bajen” tagit sig upp till mitten av tabellen. Detsamma kan inte sägas om Varberg som ligger sist i tabellen med endast fyra inspelade poäng på nio matcher. Laget väntar fortfarande på sin första seger för säsongen men det är ingen enkel uppgift som väntar då Degerfors väntar på bortaplan. Samtidigt måste Varberg börja vinna om inte avståndet till säker mark ska bli för stort. Vem vinner den viktiga matchen?

Datum: 29 maj 2023
Avspark: 19:00
Arena: Stora Valla (Degerfors)
Domare: V Wolf (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Degerfors ligger på säker mark

Bruksorten Degerfors gör sin tredje raka säsong i Allsvenskan och hoppas kunna fortsätta på den fina formen som de visat på sistone. Laget vann hemma mot AIK och klarade kryss mot “Bajen” senast. Det gör att laget ligger elva i tabellen vilket de garanterat är nöjda med. Inför matchen mot Varberg är de något av favoriter enligt oddsgurus vilket säger en del om vart laget står för tillfället.

Varberg behöver börja vinna

Jocke Persson behöver få sitt manskap att börja ta segrar i Allsvenskan. Laget inledde hyfsat med fyra kryss på de fem inledande matcherna men sedan dess har det blivit fyra raka förluster. Nu behöver laget börja vinna. En seger mot Degerfors kan ta laget upp på kvalplats om andra resultat går lagets väg. Men det är ingen enkel uppgift som väntar för jumbon.

Degerfors är favoriter

Degerfors var av många tippade att åka ur men de har tagit fyra poäng på de två senaste matcherna och ser därför ut att hålla sig närmare mitten än nedflyttning. En seger mot Varberg skulle stärka deras aktier att hänga kvar då avståndet till jumbon i så fall är nio poäng. Vi tror att det blir en målsnål tillställning på Stora Valla. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 2,08 hos Betinia.

Vårt speltips: Under 2,5 mål till oddset 2,08 hos Betinia.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller