Djurgårdens IF vs Hammarby IF – Speltips Allsvenskan

Det är dags för Stockholmsderby på Tele 2 Arena när Djurgården och Hammarby drabbar samman för första gången denna säsongen. Oddsen visar på att det kommer att bli en jämn match mellan två lag som vill vara med och slåss i toppen. Vinnaren får ett bra försprång då såväl AIK som Malmö FF åkte på oväntade förluster i omgång 12. Vem vinner eller blir det delad pott på plasten?

Hämta en oddsbonus hos Bethard och kom igång idag med odds på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Djurgården hoppas på andra raka mot Bajen

Djurgårdens IF hoppas på ett liknande resultat som när lagen möttes förra säsongen. Då blev det seger med 4-1 och en rejäl islossning. I övrigt har DIF haft det ganska svårt i derbyn men trenden har brutits något de senaste säsongerna. Formen är okej med seger mot Sundsvall senast med 5-2. Kan de ta tre poäng mot ”Bajen kommer de ta sig upp på samma poäng som tvåan AIK. Det återstår att se om de har vad som krävs i denna ovissa match.

Hammarby behöver poäng

Hammarby ledde Allsvenskan men den senaste tiden har resultaten uteblivit. Efter förlust i cupfinalen mot MFF föll laget också mot Värnamo. I första matchen efter uppehållet tog laget emot BK Häcken på Tele 2. Då blev det bara en poäng men samtidigt är laget nog hyfsat nöjda då de vände 0-2 till 2-2 i matchens slutskede. Har de vad som krävs för att vinna mot Djurgården i den tuffa matchen?

Blir en jämn match i Stockholm

Det mesta, inklusive oddsen, talar för att det blir jämnt och tätt på derbyt. Båda lagen ligger på samma poäng men DIF har en match mer spelad. Det lag som vinner matchen kommer att ligga tvåa i tabellen. Det blir spännande att se hur lagen lyckas i detta viktiga derby. Vi tror hur som helst att det blir oerhört jämnt och spelar därför oavgjort till oddset 3,30 hos Bethard.

Vårt speltips: Det blir oavgjort i derbyt mellan Djurgården och Hammarby till oddset 3,30 hos Bethard.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Allsvenskan