Djurgårdens IF vs Luleå HF – Oddstips SHL

Djurgårdens IF har en mardrömssäsong och inte mycket tyder på att det kommer att bli bättre. Nu väntar tufft motstånd när tabellfyran Luleå kommer på besök. Det är mycket på spel i denna första match för 2022 och Djurgården ligger sist i tabellen. Det kommer de att göra oavsett utgången mot Luleå. Kan de överraska och ta tre poäng eller blir det Luleå som vinner likt förväntan?

Hämta en oddsbonus hos Betsson idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Djurgården får det tufft

Djurgårdens IF ligger sist i tabellen och har det kämpigt. Två poäng de tio senaste matcherna är inget som imponerar. Laget har hela 15 poäng upp till säker mark och inte mycket tyder på att de lyckas med detta. Nu väntar tabellfyran Luleå och det krävs något extra om det ska bli poäng för hemmalaget. De kan i alla fall trösta sig med att de vann mot Rögle för två omgångar sedan samt först förlorade efter förlängning mot Skellefteå senast.

Luleå är med i toppen

Luleå kämpar i toppen men de senaste fem matcherna har det blivit en del förluster. Samtliga förluster har dock kommit efter förlängning eller straffar vilket visar på ett starkt lag. Luleå är endast fem poäng från serieledning i SHL och tre poäng mot Djurgården är något de flesta förväntar sig. Allt annat vore ett rejält fiasko för bortalaget.

Det blir jämnt på Hovet

Djurgårdens IF får det tufft mot Luleå som har spelat bra. Men samtidigt har de spelat väldigt mycket oavgjort på sistone. Det har DIF också gjort och vi tror att de kan bli jämnt även i denna match och oddsen på ett kryss är väldigt bra. Därför väljer vi att spela oavgjort i mötet mellan Djurgårdens IF och Luleå HF till oddset 4,45 hos Betsson.

Vårt oddstips: Djurgården och Luleå spelar oavgjort till oddset 4,45 hos Betsson

Team Oddsgurun

Ta emot en oddsbonus hos Betsson och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller