Djurgårdens IF vs Malmö FF – Speltips Allsvenskan

Djurgårdens IF har hittat formen och går starkt i Allsvenskan. Nu är det dags att ta tre poäng om laget ska ha någon som helst möjlighet att vinna guld. Laget ligger åtta poäng bakom Elfsborg och sju poäng bakom MFF. Men DIF har en match mer spelad och förlust mot MFF vore därför ödesdiger. Tittar vi på oddgurus är det MFF som är knappa favoriter vilket är något förvånande med tanke på hur svag prestationen var mot Mjällby. Nu återstår det att se hur detta spännande möte går. 

Datum: 17 juli 2023
Avspark: 19:00
Arena: Tele2 Arena Stockholm

Hämta en oddsbonus hos Betsson och betta på Allsvenskan

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Djurgården har hittat formen

DIF har nu vunnit två raka matcher efter uppehållet och har fem segrar och två oavgjorda på de sju senaste matcherna. Visserligen har de mött Varberg och IFK Värnamo men det har varit välförtjänta segrar. DIF ska snart in i Europakval och behöver därför poäng mot MFF då det brukar vara svårt att kombinera guldstrid och spel i Europa.

Malmö FF var svaga mot Mjällby

MFF har gått starkt i Allsvenskan men förlusten mot Mjällby var en svag prestation. Startelvan med Lewicki, Zeidan och Rieks är inte skapad för att den fotboll Rydström vill spela. Nu återstår det att se om hans nyförvärv i form av Rosengren, Jansson och Jørgensen kan få chansen från start mot Djurgården. För inte kommer Lewicki och Zeidan att göra fler starter för MFF?

Djurgården vinner detta

Malmö FF har det svårt på Tele2 Arena, framförallt mot Djurgården. I Allsvenskan får vi gå tillbaka till 2017 för att hitta den senaste MFF-vinsten borta mot Djurgården. Kan trenden brytas? Inte mycket tyder på detta. Vi spelar Djurgården som vinnare till odds 2,85 hos Betsson.

Vårt speltips: Djurgården vinner mot Malmö FF till odds 2,85 hos Betsson.

Team Oddsgurun  

Hämta en oddsbonus hos Betsson och betta på Allsvenskan

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller