Djurgårdens IF vs MIF Redhawks – Speltips SHL

Det väntar ett riktigt ångestmöte i de nedre regionerna av tabellen när Malmö Redhawks åker till Stockholm för möte med Djurgårdens IF. Redhawks har 45 poäng med en match mer spelad än Timrå som har 42 poäng. Djurgården ligger sist på 39 poäng men en seger mot MIF gör att de närmar sig rejält. DIF har fått upp farten någorlunda men en horribel säsong gör att laget fortfarande ligger sist. Kan de ta en seger mot Malmö eller hur kommer det att sluta?

Lägg ditt bet på SHL med en välkomstbonus från Nordicbet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Djurgården är knappa favoriter

Djurgården må ligga sist och förlorade senast mot Skellefteå med 0-3. Men laget hade innan dess tre raka segrar och har sex segrar på de tio senaste matcherna. Klarar de att fortsätta plocka segrar kan de lämna de två jumboplatserna. Avståndet just nu är sex poäng till säker mark. Men en förlust mot Malmö gör att avståndet är nio poäng och därmed är det en så kallad sexpoängs match som väntar på Hovet.

Malmö har horribel form

Malmö Redhawks har inte bjudit på någon fin ishockey de senaste matcherna. Visserligen seger senast mot Brynäs men endast två vinster på tio senaste matcherna gör att laget hamnat i en prekär situation. Fortsätter de förlora kan de mycket väl hamna på en av de två jumboplatserna vilket laget knappast hade räknat med när de plockade hem Carl Söderberg och har det starkaste laget på pappret på flera säsonger.

Vem vinner ångestmötet?

Enligt oddsexperterna är det Djurgården som är favoriter och de har också vunnit de tre senaste hemmamatcherna mot Malmö. Men MIF har självförtroende efter segern senast och därför tror vi att de kan hota Djurgården på bortaplan. Därför väljer vi att spela Malmö som vinnare och får oddset 2,95 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Malmö vinner borta mot Djurgården till oddset 2,95 hos Nordibet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller