Elfenbenskusten vs Algeriet – Afrikanska Mästerskapet

Grupp E i Afrikanska Mästerskapen är helt öppen inför den sista omgången när samtliga fyra lag kan gå vidare. Därför blir mötet mellan två av turneringens förhandsfavoriter säkerligen något extra. Det är Algeriet som är favoriter enligt oddsen men 2019 års vinnare har misslyckats helt under inledningen av gruppspelet. Vem har vad som krävs för att ta sig vidare till slutspelet?

Hämta en oddsbonus hos Speedybet idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Elfenbenskusten leder gruppen

Efter två spelade omgångar i Grupp E leder Elfenbenskusten gruppen. De vann premiären mot Ekvatorialguinea och fick därefter 2-2 mot Sierra Leone. Därmed leder laget gruppen och en poäng mot Algeriet är allt som behövs för att säkra evenemang. Nationen går in inför matchen med vetskapen om att de är obesegrade sedan 1992 mot Algeriet med tre vinster och fyra oavgjorda. Hade det inte varit för målvakten Badra Alin Sangarés tavla mot Ekvatorialguinea hade laget varit klara för slutspel med sina sex poäng.

Regerande mästaren är i slagläge

Algeriet vann Afrikanska Mästerskapen 2019 och var en av de stora förhandsfavoriterna inför turneringen. Efter 0-00 mot Sierra Leone och 0-1 mot Ekvatorialguinea är det prekärt läge för nationen. Tre poäng är därför ett måste mot Elfenbenskusten om det ska bli slutspel för laget. Det räcker dock med vinst eftersom inbördes möten räknas före målskillnad. Oddsen talar för Algeriet men de har inte imponerat hittills i turneringen och fortfarande inte gjort mål.

Vem tar hem matchen?

Även om Elfenbenskusten står på fyra poäng och har spelet bättre än sin motståndare är det Algeriet som är favoriter. Kan stjärnan från Premier League, Riyad Mahrez, leda laget till en seger och slutspel eller blir det Elfenbenskusten som tar hem det? Vi tror det blir så pass jämnt att matchen slutar oavgjort. Därför spelar vi X i matchen mellan Elfenbenskusten och Algeriet och får oddset 3,20 hos Speedybet.

Vårt oddstips: Matchen mellan Elfenbenskusten och Algeriet slutar oavgjort till oddset 3,20 hos Speedybet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på Afrikanska Mästerskapen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller