England vs Danmark – Speltips Fotbolls-EM 2021 semifinal

Vilken semifinal som väntar i Fotbolls-EM 2021 mellan England och Danmark. Båda lagen förtjänar att vara i semifinal och har efter en trög start börjat hitta formen lagom till slutspelet. Nu är frågan vem av de som är starkast i semifinalen och därmed når finalen. England har fördel av hemmaplan men underskatta inte det danska laget som varit otroligt starka. Oavsett vilket ser vi verkligen fram emot matchen mellan de båda lagen.

Hämta din välkomstbonus hos LeoVegas idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Kan England nå finalen på Wembley?

England inledde kanske inte med någon särskild övertygelse i gruppspelet men man har växt in i turneringen. Nu är de en match från att spela final på hemmaplan i EM 2021, något som är väldigt sällsynt. Men det krävs en seger mot Danmark vilket inte är det lättaste. Men England har verkligen sett ruskigt starka ut under de två senaste matcherna. 

Fortsätter Danmark på inslagen väg?

Danmark hade ingen lätt start på mästerskapet med Christian Eriksens hjärtstillestånd. Men trots att de inte haft tillgång till sin bästa spelare har de kommit igång ordentligt. Segrarna mot Ryssland, Wales och Tjeckien imponerar även om det kanske inte är det mest namnkunniga lagen i turneringen. Men Danmark förtjänar att vara i semifinal och är nu en match från att spela final igen. 1992 gick de och vann hela turneringen vilket var en enorm sensation.

Vem vinner och går till final?

Det ser ut att kunna bli en rafflande duell mellan England och Danmark vilket vi neutrala åskådare hoppas på. Båda lagen har varit starka under turneringen men endast ett av lagen kan spela finalen. England har fördel av hemmaplan och har inte släppt in ett mål under turneringen och oddsen talar för nationen. Men Danmark har ett lagbygge som är svårslaget. Vi tror det blir oavgjort under ordinarie tid och att matchen går till förlängning. Därför spelar vi oavgjort till oddset 3,60 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Matchen mellan England – Danmark slutar oavgjort till oddset 3,60 hos LeoVegas

Team Oddsgurun

Hämta en välkomstbonus hos LeoVegas och spela på upplösningen av EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller