England vs Frankrike – Speltips VM 2022 Kvartsfinal

Vilken match vi har att se fram emot mellan England och Frankrike. Det är en match där det verkligen känns som det kan sluta hur som helst. Frankrike är något av favoriter enligt oddsen men England har samtidigt imponerat stort och ser ut att kunna ge fransmännen en rejäl match. Det återstår att se om så blir fallet eller hur det kommer att sluta mellan de två lagen. Vem når semifinal?

Datum: 10 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)
Domare: W Sampaio (Brasilien)

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

England har sett fina ut

Med undantaget för 0-0-matchen mot USA har det engelska landslaget sett riktigt fina ut under turneringen. 6-2 mot Iran, 3-0 mot Wales och samma siffror i åttondelsfinalen mot Senegal imponerar. Visst har det inte varit någon motståndare i världsklass men samtidigt har de unga engelska lejonen bjudit på en fin fart i offensiven.

Frankrike är knappa favoriter

Frankrike har heller inte mött något motstånd på högsta nivå men tog segrar mot Australien med 4-1 i premiären och därefter vinst mot Danmark med 2-1. Ett reservbetonat lag förlorade sedan mot Tunisen i den sista gruppspelsmatchen men vann komfortabelt mot Polen i åttondelsfinalen med 3-1.

Frankrike tar sig vidare

Frankrike är favoriter inför denna kvartsfinal i VM 2022. Men av de fyra kvartsfinalerna är detta helt klart matchen vi ser mest fram emot. Det kommer säkerligen att bli en jämn match mellan två skickliga lag och vinnaren här kan mycket väl nå VM-final. I slutändan tror vi att Mbappe blir tungan på vågen för fransk seger. Vi spelar Frankrike som vinnare till oddset 2,40 hos Snabbare.

Vårt speltips: Frankrike vinner mot England till oddset 2,40 hos Snabbare.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller