England vs Nordmakedonien – Speltips EM-kvalet

England är klara favoriter inför mötet mot Nordmakedonien och “Three Lions” har inlett kvalet starkt med tre raka segrar och målskillnaden 8-1. En fjärde seger skulle med stor sannolikhet innebära att EM-biljetten är säkrad till EM i Tyskland 2024. Nordmakedonien har inlett kvalet med seger mot Malta med 2-1 men förlust hemma mot Ukraina med 2-3. Därför återstår det att se om de kan hota England på Old Trafford i Manchester. Inte mycket tyder på detta om vi tittar på oddsen hos oddsgurus men allt kan hända i fotboll.

Datum: 19 juni 2023
Avspark: 20:45
Domare: I Kovacs (Rumänien)
Arena: Old Trafford (Manchester)

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på EM-kvalet

England är storfavoriter

England har inlett kvalet med tre raka segrar och besegrat Italien och Malta på bortaplan samtidigt som de också vunnit med 2-0 hemma mot Ukraina. Det gör att laget står på full pott efter tre omgångar. England har ett starkt lag och ska inte ha några problem med att vinna mot Nordmakedonien och ta ytterligare ett steg mot EM 2024. De har ett imponerande facit och Southgate kan rotera friskt och ändå ta tre poäng. 

Nordmakedonien hoppas kunna överraska 

Nordmakedonien slog ut Italien i Playoff till VM men föll sedan mot Portugal och fick därför inte spela i VM i vintras. Efter förlusten mot Ukraina på hemmaplan ser det svårt ut att nå EM 2024 då laget har dubbla möten mot England och Italien kvar. Lagets enda seger har kommit mot Malta på hemmaplan. Därför är det inte mycket som talar för att de ska kunna hota England på bortaplan.

England vinner komfortabelt

England har oddset 1,10 på att vinna vilket inte har något spelvärde. Vi tror att de kommer göra vad som krävs men inte mycket mer. En seger med 3-0 eller 3-1 känns inte osannolikt. Därför väljer vi att spela över 2,5 mål till oddset 1,44 hos Campobet.

Vårt speltips: England vinner över Nordmakedonien till oddset 1,44 hos Campobet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på EM-kvalet