England vs Sverige – Speltips Fotbolls-EM 2022

Sverige är en match ifrån finalen i fotbolls-EM och det är en tuff match som väntar. Värdnationen England hoppas givetvis få spela ytterligare en EM-final ett år efter förlusten på straffar mot Italien i herr-EM. Nu hoppas vi att det istället är Sverige som får chansen att briljera och spela final på Wembley. Men oddsen tar för en seger för det engelska landslaget som har fördel av hemmaplan och samtidigt har imponerat mer i denna turnering. Vem har vad som krävs för att nå finalen?

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på Fotbolls-EM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

England är klara favoriter

England har imponerat i detta EM på hemmaplan. I gruppspelet gick laget rent utan att släppa in mål med totalt 14-0 i målskillnad efter vinster mot Österrike, Norge och Nordirland. Därefter väntade Spanien i kvartsfinalen. Då hamnade ”Lioness” i underläge med 0-1 men kunde kvittera under ordinarie tid. I förlängningen kom sedan segermålet som tog laget till semifinal. Nu väntar Sverige, ett lag man förlorade mot i bronsmatchen av VM 2019.

Kan Sverige få till en maxprestation?

Det svenska landslaget målade upp sig själva som guldutmanare inför EM-slutspelet i England. Nu är det upp till bevis för Sverige att visa att de kan vinna en turnering också. Brons i VM 2019, silver i OS senast innebär att det är nu som guldet ska komma. Sverige har en bra historia mot England de senaste åren med seger i bronsmatchen VM 2019 samt vinst med 2-0 i en träningsmatch 2018.

Sverige inledde turneringen med 1-1 mot Nederländerna innan Schweiz och Portugal besegrades med 2-1 respektive 5-0. I kvartsfinalen var det Belgien som stod för motståndet. Då blev det en tät match där Sverige hade dominans men svårt att få in bollen. Men i slutskedet kom det förlösande 1-0-målet som tog Sverige till semifinal.

Ta emot en oddsbonus också för att maximera dina odds.

Kan Sverige skrälla?

Sverige har slagit England förut och även om England har fördel av hemmaplan är det i Sheffield matchen spelas och inte på Wembley. Det svenska laget behöver dock en maxprestation, vilket oddsen visar, för att nå final och spelet har inte riktigt stämt under turneringens gång. Men tror vi det blir ändring på detta och spelar Sverige som vinnare, inklusive förlängning, till oddset 2,88 hos Speedybet.

Vårt speltips: Sverige tar sig vidare till final till oddset 2,88 hos Speedybet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på Fotbolls-EM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller