England vs Tyskland – Speltips Nations League

De engelska fansen var inte glada efter förlusten mot Italien senast i Nations League. En förlust som innebär att England nu åker ur A-divisionen i Nations League och därmed får spela i League B istället nästa omgång. Nu väntar en klassisk match mot Tyskland, en nation som också inte mår 100 procent efter förlust mot Ungern senast på hemmaplan. Räkna med en spännande match som eventuellt kan bli något avslagen då inget av lagen har något att spela för.

Datum: 26/9 – 2022
Avspark: 20:45
Arena: Wembley (London)
Domare: D Makkelie (Nederländerna)

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och använd på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

England har åkt ur League A

England ska nog vara glada för att de har en lätt lottning i VM 2022 för formen ser inte alls ut att vara bra för tillfället. Three Lions har inte vunnit på fem matcher i Nations League och med en match som återstår är det redan klart att laget åker ur League A. Det är inget som EM-finalisten hade räknat med men spelet har helt enkelt inte stämt.

Tyskland slarvade bort gruppsegern

Tyskland hade vid seger senast hemma mot Ungern legat etta i gruppen inför den sista omgången. Men laget föll med 0-1 trots spel på hemmaplan. Det innebär att Tyskland inte har någon möjlighet att vinna gruppen längre. Förlusten var den nye tränarens första förlust sedan han tog över efter EM förra sommaren. Nu återstår det att se hur nationen studsar tillbaka.

Vart har vi lagen?

Det är en svårtippad match då lagen inte har något att spela för. Samtidigt kräver fansen resultat och en positiv trend i den sista tävlingsmatchen inför VM 2022 i Qatar. Enligt oddsen blir det jämnt och därför väljer vi också att spela oavgjort till oddset 3,40 hos Fastbet.

Vårt speltips: Matchen mellan England och Tyskland slutar oavgjort till oddset 3,40 hos Fastbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och använd på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller