England vs USA – Speltips VM 2022

England inledde sitt VM-äventyr med en övertygade seger mot Iran och ”Three Lions” såg ruskigt starka ut. Framförallt offensivt där de unga spelarna hade show. Nu är frågan om de kan nå samma fina nivå när de ställs mot USA. England är favoriter enligt oddsen mot ett USA som hade två ansikten mot Wales. Kan de nå upp till nivån de hade första halvlek kan de ställa till med problem. Annars kommer England leka hem detta.

Datum: 25 november 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)
Domare: J Valenzuela (Venezuela)

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

England hoppas kunna säkra åttondelsfinal

Vinner England matchen som de flesta förväntar sig kommer de att vara klara för åttondelsfinal. De vann med hela 6-2 mot Iran i sin premiär i VM 2022 när framförallt Saka hade show. Att Southgate sedan kunde byta in Graelish, Foden och Rashford som alla gjorde poäng visar att detta England har ett extremt djup i truppen. Kan de nå upp till samma nivå som mot Iran ska de inte ha några problem att vinna mot Iran.

USA behöver hitta spelet från första halvlek

I sin första VM-match sedan 2014 körde USA totalt över Wales i första halvlek. De hade också ledningen med 1-0 och såg ut att gå mot en klar seger. Men i andra halvlek rasade det mesta samman och de släppte också in en kvittering som Wales förtjänade. Ska de ha någon chans att skrälla mot England krävs det att de spelar som första halvlek fast i hela matchen.

England säkrar slutspelsplatsen

England är favoriter inför matchen mot USA och ska inte ha några problem att vinna heller. De har ett starkare lag och vi tror också de har vad som krävs för att vinna mot USA vilket oddsexperterna också tror. Därför spelar vi England som segrare mot USA till oddset 1,50 hos Speedybet.

Vårt speltips: England vinner mot USA till oddset 1,50 hos Speedybet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller