Everton vs Chelsea – Speltips Premier League

Everton är i desperat behov av en seger om det inte ska bli spel i Championship nästa säsong. Detta står klart efter Burnley vänt och vunnit sin senaste match. Avståndet upp till säker mark är nu fem poäng, visserligen med två matcher mindre spelade. Men en förlust mot Chelsea gör att laget får det oerhört tufft att stanna kvar. För Chelsea finns det inte jättemycket att spela för då laget ligger trea med sex poängs marginal ner till fyran Arsenal och åtta till femman Chelsea. Därmed är spel i nästa års Champions League i praktiken garanterat.

Hämta en oddsbonus hos Bethard och betta på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Everton måste vinna

Det ser mörkt ut för Liverpool-klubben som är på väg att bli degraderade från Premier League för första gången. Trots seger mot Manchester United och kryss mot Leicester gjorde förlusten senast mot Liverpool att situationen ser prekär ut. Burnley har vunnit tre raka matcher och ligger fem poäng före. Visserligen med två matcher mer spelade men poängtapp mot Chelsea och de har det inte längre i egna händer.

Hur motiverade är Chelsea?

Det som kan tala för Everton är Chelseas motivation. Mot United senast var Chelsea överlägsna men fick ändå bara 1-1. Det finns inte mycket som talar för att Chelsea skulle tappa tredjeplatsen och med 16 poäng upp till duon Liverpool och City är inte mycket att spela för.

Hur desperata är Everton

Formen hos Everton är okej men det har varit ett tufft spelschema. Oddsen visar på att Chelsea kammar hem det här och tyvärr för Evertons del tror vi att gästerna är för starka för att misslyckas med att plocka alla tre poäng. Därför spelar vi Chelsea som vinnare till oddset 1,72 hos Bethard.

Vårt speltips. Chelsea vinner över Everton till oddset 1,72 hos Bethard.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League.