Everton vs Crystal Palace – Oddstips Premier League

Nu möts Everton och Crystal Palace återigen för fjärde gången på lite mer än tre månader. Toffees, som för närvarande ligger på 18:e plats i Premier League-tabellen, har ett obesegrat rekord från de tidigare tre mötena denna säsong (2 vinster, 1 oavgjord) och ser fram emot möjligheten att utöka det rekordet igen. Tittar vi på oddsen är Everton favoriter men det kan bli jämnt på Goodison Park. 

  • Datum: 19 februari 2024
  • Avspark: 21:00
  • Arena: Goodison Park (Liverpool)
  • Domare: P Tierney (England)

Hämta en oddsbonus och betta på Premier League hos Nordicbet

Everton är i behov av poäng

Evertons 2-0-förlust mot mästarna Manchester City förra veckan var bara deras andra förlust 2024. Men bara en vinst under denna tid kan vara en oro för manager Sean Dyche som spelat fyra oavgjorda och förlorat två i Premier League. Den enda segern kom i alla fall mot Eagles i FA-cupen. Det utökade Evertons managers egna dominanta möteshistorik mot Palace till sju matcher (4 vinster, 3 oavgjorda).

Crystal Palace kämpar i botten

Bara fem poäng före Everton och på gränsen till nedflyttningsstriden har det varit en tumultartad vecka för besökarna då manager Roy Hodgson fördes till sjukhus efter att ha blivit sjuk under ett träningspass på torsdagsmorgonen. Palace tvingades att ställa in sin presskonferens inför denna match medan det bakom kulisserna rapporterats att österrikaren Oliver Glasner har gått med på att efterträda 76-åringen som klubbens nya manager.

Blir en målsnål match

När Everton och Crystal Palace ställs mot varandra igen med båda lagen som kämpar i nedre delen av tabellen. Evertons nyligen förbättrade form och deras historiska övertag mot Palace visar på att de kan vara de troliga segrarna i denna match. Med viktiga spelare som återvänder till laget och en hemmaplansfördel på Goodison Park ser vi Everton som favoriter att ta alla tre poäng. Därför spelar vi Everton som vinnare till odds 1,73 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Everton vinner mot Crystal Palace till odds 1,73 hos NordicBet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och betta på Premier League