Everton vs West Ham – Speltips Premier League

Flera av helgens matcher är uppskjutna men en som kommer att spelas som vanligt är matchen mellan Everton och West Ham. Det är två lag som kanske något överraskande huserar i nedre delen av tabellen med West Ham på nedflyttningsplats och Everton som endast har målskillnad som håller laget ovanför sträcket. Vem kommer att vinna den spännande matchen? Laget som gör det tar ett steg upp i tabellen och lämnar den absoluta bottenkampen, om än tillfälligt.

Datum: 18/9 – 2022
Avsparkstid: 15:15
Arena: Goodison Park (Liverpool)
Domare: M Oliver

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på sport

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Everton väntar på säsongens första seger

Everton klarade med nöd och näppe kontraktet förra säsongen. Det har gjort att laget kliver in i denna säsongen som ett bottenlag. Under säsonginledningen har Everton varit svårslagna då de endast förlorat två av sex matcher. Men de har inte lyckats vinna utan har istället kryssat sig igenom säsongsinledning med fyra kryss. Nu återstår det att se om de kan bryta den negativa spiralen i Premier League när West Ham kommer på besök till Goodison Park.

West Ham har inlett direkt svagt

Londonklubben West Ham har inlett direkt svagt under denna säsong. Laget såg oerhört starka ut förra säsongen och tog en plats i Europa Conference League. Där vann de också sin inledande match i gruppspelet med 3-1. Men i Premier League har det inte gått bra. Fyra förluster på de sex inledande matcherna och endast en seger gör att laget står på fyra poäng i Premier League och ligger på nedflyttningsplats. Kan de lyckas ta säsongens andra trea mot Everton?

Blir en jämn och ångestfylld match

Räkna inte direkt med någon fartfylld offensiv fotboll i detta ångestmöte. Båda lagen vill ha trean och det kan bli mycket jämnt på Goodison Park. Vi tror att det kommer att bli så jämnt att det kan bli svårt att skilja lagen åt vilket oddsen också visar. Därför spelar vi oavgjort till oddset 3,25 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Matchen mellan Everton och West Ham slutar oavgjort till oddset 3,25 hos LeoVegas.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på sport

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller