Färjestad vs Luleå – Speltips SHL-finalen match 2

Det är den andra matchen i SHL-finalen som ska avgöras när Färjestad tar emot Luleå på Löfbergs Arena i Karlstad. Hemmalaget vill studsa tillbaka efter förlusten i första mötet med 1-4. Dock blir det tufft då gästerna har hittat formtoppen precis när det gäller som mest. Endast en förlust på nio raka slutspelsmatcher är givetvis imponerande. Har Färjestad vad som krävs för att kvittera matchserien?

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och använd på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Färjestad behöver hitta rätt

Färjestad har imponerat i detta slutspel men hade samtidigt inte en chans i första mötet mot Luleå i denna finalserie. 1-4 och total överkörning av Luleå gör att Färjestad behöver hitta tillbaka till grunderna inför hemmamötet. I semifinalen mot förhandsfavoriten Rögle som vann SHL:s grundserie imponerade Färjestad. Laget vann matchserien med 4-2. Kan de hitta samma fina spel mot ett formtoppat Luleå?

Luleå ser otroligt starka ut

Den norrländska klubben har gått fram som en ångvält i detta slutspel. I kvartsfinalen mot Örebro blev det komfortabelt avancemang efter 4-1. Mot Frölunda inledde man kvartsfinalserien med förlust för att sedan gå på knock och vinna fyra raka matcher. Sedan detta slutspel dragit igång har Luleå spelat 11 matcher och vunnit 9. I första matchen mot Färjestad hamnade laget i underläge i slutet av första perioden men kunde kvittera innan perioden var slut. Efter en mållös andra period gjorde Luleå två mål inom två minuter i tredje. Tyrvainen kunde sedan fastställa slutresultatet till 4-1 i slutet av matchen.

Kan Färjestad studsa tillbaka?

Färjestad är starka på hemmais och har imponerat på Löfbergs Lila Arena under slutspelet. De har vunnit samtliga matcher på hemmais sedan slutspelet drog igång. Därför är de också knappa favoriter enligt oddsen och de kan mycket väl ta en seger mot Luleå. Därför spelar vi också Färjestad som vinnare till oddset 2,31 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Färjestad vinner över Luleå till oddset 2,31 hos Nordicbet.

Team Oddsgurun

Hämta din oddsbonus hos Nordicbet och spela på SHL:s finalserie