Färjestad vs Luleå – Speltips SHL-finalen

Det är helt klart en spännande drabbning som väntar i SHL när Färjestad och Luleå ställs mot varandra. Efter att Luleå vunnit den inledande matchen studsade Färjestad tillbaka och vann det andra mötet. Därefter vann Luleå igen på hemmais och nu när det är Färjestad som spelar hemma är de också favoriter. Men det kommer att bli jämnt och vem som helst kan vinna. Skulle Luleå vinna har de ett järngrepp om den här finalserien då de får två matchpuckar på hemmais i ett sådant scenario.

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Färjestad är ett bra lag när de spelar hemma

Tittar vi på Färjestads facit på hemmais detta slutspel i SHL är det imponerande. De har nämligen vunnit samtliga matcher när de spelat i Karlstad. I kvartsfinalen mot Skellefteå förlorade de två matcher, båda på bortais. När de sedan spelade semifinalen mot Rögle inträffade samma då de också förlorade två matcher, båda på bortais. I finalen har de spelat tre matcher och förlorat två av dessa, båda på bortais. Nu behöver de vinna men med tanke på att de vunnit samtliga sju hemmamatcher detta slutspel är det inte osannolikt.

Kan Luleå hota?

När lagen möttes i Karlstad senast vann Färjestad med klara 4-0. Men senaste mötet var betydligt mer jämnt. Luleå hade ledningen med 3-0 och 4-2 men tappade till 4-4. På övertid kunde dock Emanuelsson smälla in pucken och Luleå vann därmed matchen och tog tillbaka ledningen i matchserien som nu står 2-1. Frågan är om de kan imponera lika mycket nu på bortais mot ett Färjestad som fortfarande är obesegrat under slutspelet. Det blir hur som helst ett spännande möte.

Det blir ytterligare en hemmaseger

Det kommer att bli jämnt eller oddsgurus men vi tror färjestad är för starka på hemmais vilket de varit hela slutspelet. Därför spelar vi Färjestad som vinnare över Luleå i semifinal 3 till oddset 2,15 hos Betsafe.

Vårt speltips: Färjestad vinner över Luleå till oddset 2,15 hos Betsafe.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på SHL