Frankrike vs Brasilien – Speltips Fotbolls-VM Damer

Efter en mållös match mot Jamaica i öppningsmatchen av FIFA:s dam-VM 2023 befinner sig Frankrike i en knepig situation inför mötet med Grupp F-ledarna Brasilien. Dessutom är Frankrikes kapten Wendie Renard allt mer osäker till matchen på grund av en vadskada. Oddsen pekar på Frankrike som vinnare men det är med minsta möjliga marginal. I princip är oddsen helt jämna. Matchen kommer att spelas på Suncorp Stadium i Brisbane.

Datum: 29 juli 2023
Avspark: 12:00
Arena: Suncorp Stadium (Brisbane)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Frankrike har historiskt övertag

Frankrike har vunnit sin andra gruppspelsmatch i tre av de senaste fyra VM-turneringarna vilket ger dem fördel att hålla sitt öde i egna händer inför den kommande gruppspelsavslutningen. Dock har de aldrig besegrat Brasilien under 90 minuter i en fotbollsmatch.

Brasilien är revanschsugna

Brasilien kommer med en seger i ryggen efter att ha besegrat debutanterna Panama med 4-0 i öppningsmatchen. De kommer att närma sig nästa match med en känsla av revansch eftersom de eliminerades av Frankrike i åttondelsfinalen under VM 2019 i förlängning. Ary Borges, som gjorde en strålande prestation mot Panama och bidrog med tre mål och en assist, är i fin form. Spela på henne som målskytt om du känner för det.

Frankrike favoriter

Även om Brasilien har visat god form i öppningsmatchen har de inte haft framgång mot Frankrike i de senaste 11 mötena. Utan de har spelat oavgjort 5 och förlorat 6. Frankrike är knappa favoriter i detta möte. Eugénie Le Sommer, som redan är Frankrikes näst bästa målskytt i VM-historien med fem mål. Hon är en spelare att hålla ögonen på. Vi väljer att spela på Frankrike som vinnare till oddset 2,70 hos Betsson.

Vårt speltips: Frankrike vinner VM-matchen mot Brasilien till oddset 2,70 hos Betsson.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller