Frankrike vs Danmark – Speltips VM 2022

Det är dags för Frankrike och Danmark att göra upp i en viktig match. Frankrike imponerade i sin premiär och avfärdade Australien och lyckades vinna med hela 4-1 efter att ha hamnat i tidigt underläge. Samma målfest fick vi inte se i Danmarks premiär mot Tunisien. Danskarna som hajpats upp rejält inför detta VM var en stor besvikelse och fick inte mer än 0-0 mot Tunisien. Frågan är om de nu kan ställa om och göra en bra insats mot Frankrike?

Datum: 26 november 2022
Avspark: 17:00
Arena: Stadium 974 (Doha)
Domare: S Marciniak (Polen)

Hämta en välkomstbonus hos LeoVegas

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Frankrike imponerade stort i sin premiär

Det franska landslaget vann med 4-1 i sin premiär mot Australien. Nu hoppas de på ett liknande resultat mot Danmark. Dock föll Frankrike två gånger mot Danmark i Nations League tidigare i höstas. Men den regerande världsmästaren såg oerhört fina ut i premiären mot Australien.

Danmark behöver steppa upp

Det danska landslaget behöver steppa upp rejält jämfört med sin första match. 0-0 mot Tunisien var en rejäl missräkning för det danska landslaget som siktar på att vinna gruppen. Nu är det upp till bevis när de ska möta Frankrike för tredje gången detta år. I Nations League vann de bägge mötena men frågan är om de har vad som krävs för att vinna matchen i VM 2022?

Frankrike är favoriter

Frankrike är favoriter om vi tittar på oddsen men samtidigt går det inte att komma ifrån att Danmark är ett bra lag. Visserligen var det ett blekt Danmark mot Tunisien men når de upp till nivå kan det bli jämnt i denna match. Men Frankrike är riktigt bra och vi tror att de har vad som krävs för att avfärda Danmark över 90 minuter. Av denna anledning väljer vi att spela Frankrike som vinnare över Danmark till oddset 1,72 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Frankrike vinner över Danmark till oddset 1,72 hos LeoVegas

Team Oddsgurun

Hämta en välkomstbonus hos LeoVegas

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller