Frankrike vs Grekland – Speltips EM-kvalet

Det väntar gruppfinal i Grupp B när Frankrike och Grekland drabbar samman på Stade de France i Paris. Frankrike är klara favoriter enligt oddsen men Grekland har inlett med två raka segrar. Nu återstår det att se om grekerna kan hota Fransmännen på bortaplan. Tittar vi på oddsgurus spaningar blir det svårt men samtidigt är detta Grekland något annat än det vi vant oss vid de senaste åren. Men givetvis blir det oerhört svårt att rå på VM-tvåan som vunnit sina tre inledande kvalmatcher utan att släppa in ett mål.

Datum: 19 juni 2023
Avspark: 20:45
Domare: A Lahoz (Spanien)
Arena: Stade de France (Paris)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på EM-kvalet

Frankrike är givna favoriter

Sedan Frankrike förlorade VM-finalen mot Argentina på straffar har de inte släppt in ett mål. På lagets tre kvalmatcher till EM 2024 har de vunnit mot Nederländerna med 4-0, Irland med 1-0 och Gibraltar med 3-0. Därför är det inte mycket som talar för att det skulle bli annorlunda den här gången. Frankrike är oerhört starka och har kanske det mest kompletta landslaget i världen. 

Grekland är på gång

Grekland hoppas kunna överraska och ta sig vidare till EM 2024 före Nederländerna som grupptvåa. Vad vore därför bättre än att vinna mot Frankrike på bortaplan? Men det blir väldigt svårt för Grekland som dock inlett kvalet starkt. Segern borta mot Gibraltar med 3-0 följdes upp av en seger mot Irland med 2-1. Därför är laget också tvåa i gruppen med två raka segrar och en målskillnad som visar 5-1.

Frankrike vinner komfortabelt

Även om Grekland hoppas kunna överraska har vi svårt att se det hända. Frankrike var en straffläggning från att vinna sitt andra raka VM och har ett lag som skriker världsklass på varje position. Vi tror att de har vad som krävs för att slå Grekland hemma också. Därför spelar vi Frankrike som vinnare mot Grekland till odds 1,22 hos Bethard.

Vårt speltips: Frankrike vinner mot Grekland till odds 1,22 hos Bethard.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på EM-kvalet