Frankrike vs Marocko – Speltips Semifinal VM 2022

Det är Frankrike och Marocko som drabbar samman i en spännande semifinal där vinnaren kommer att få spela VM-final. Frankrike har varit i denna situationen förut då de vann VM 2022 för fyra år sedan. Nu återstår det att se om de har möjligheten att upprepa bedriften men då krävs det att de besegrar Marocko, något som varken Belgien, Kroatien, Spanien eller Portugal har klarat av. Nu återstår det att se om Marocko har ännu en skräll i sig och kan slå Frankrike också.

Datum: 14 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)
Domare: C A Ramos (Mexiko)

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Frankrike är klara favoriter

Det franska laget är solklara favoriter att nå en andra raka VM-final och de kan bli den första nationen sedan Brasilien 1958 och 1962 att vinna två raka VM-slutspel. Det vore givetvis imponerande. Mycket talar för att de i alla fall kommer att få spela en andra raka VM-final då laget enligt oddsen inte ska ha några problem att vinna mot Marocko.

Marocko hoppas kunna skrälla igen

Av lagen som är klara för semifinal i VM 2022 är det Marocko som haft den svåraste vägen. De vann sin grupp före Belgien och Kroatien och slog ut Spanien i åttondelsfinalen. I kvartsfinalen mot Portugal var de det bättre laget och vann välförtjänt. Nu återstår det att se om Marocko kan rå på den regerande världsmästaren Frankrike också.

Frankrike når finalen igen

De flesta hoppas nog på en underdog men det är svårt att se Frankrike inte ta sig vidare till finalen. Fransmännen har rutinen för den här typen av matcher och har dessutom flera spelare i storform. Skulle de inte ta sig till final får de ses som ett misslyckande även om Marocko visat att de är oerhört svårslagna. Men i slutändan tror vi Frankrike är tillräckligt bra för att vinna. Därför spelar vi Frankrike som segrare till oddset 1,63 hos Snabbare.

Vårt speltips: Frankrike vinner över Marocko till oddset 1,63 hos Snabbare.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller