Frankrike vs Polen – Speltips Åttondelsfinal VM 2022

Frankrike är favoriter att vinna mot Polen och nå kvartsfinal i VM 2022. Allting tyder på att de också kommer att lyckas med detta då det är Polen som står för motståndet. Ett Polen som visserligen har en stark defensiv men som samtidigt varit svaga spelmässigt i detta VM. Nu återstår det att se om Frankrike tar segern som förväntat eller om det blir ännu en skräll i detta VM. Oavsett vilket kommer det att bli riktigt spännande att se matchen.

Datum: 4 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Al Thumama Stadium (Doha)
Domare: J Valenzuela (Venezuela)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Frankrike hoppas kunna vinna

Det franska laget ser ut att gå mot en riktigt spännande turnering och kan mycket väl försvara sitt VM-guld. De ser extremt starka ut och mycket tyder på att de kommer att avfärda Polen utan några större problem. Visst förlorade de sin sista gruppspelsmatch mot Tunisien men det var samtidigt i en match där laget i praktiken redan var klara gruppsegrare. De ska inte ha några problem att vinna mot Polen i denna åttondelsfinal av VM 2022.

Polen har inte direkt bjudit på underhållning

Ett destruktivt Polen har varit solida defensivt och slagit långa bollar på Zielinski och Lewandowski. Det räckte till att ta sig vidare på bättre målskillnad än Mexiko men det lär inte räcka mot ett Frankrike i form. Polen är visserligen i åttondelsfinal men att de skulle gå längre än så känns osannolikt.

Frankrike tar sig vidare komfortabelt

Allting tyder på att Frankrike kommer att ta sig vidare ganska komfortabelt till kvartsfinal. Allt annat vore en stor överraskning. Frankrike har varit stabila i detta VM och har ett lag som kan gå hela vägen. De har rutin, spets, talang och flera spelare som redan vunnit VM. Vi tror de vinner mot Polen komfortabelt vilket oddsen också visar och spelar Frankrike som vinnare till oddset 1,30 hos Betinia.

Vårt speltips: Frankrike vinner över Polen till oddset 1,30 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller