Georgien vs Sverige – Oddstips VM-kvalet

Sverige går in i en ödesvecka i detta VM-kval när Georgien och Spanien väntar i två oerhört viktiga matcher. Fyra poäng på dessa två matcher och det svenska laget är klara för VM men det krävs att jobbet görs också. Georgien har självförtroende efter att ha tagit sin första seger i detta kval senast borta mot Kosovo, men Sverige ska givetvis fixa tre poäng. Faktum är att det finns ett scenario att Sverige går till VM redan under torsdagen, detta inträffar om Sverige vinner sin match samtidigt som Spanien tappar poäng borta mot Grekland.

Hämta en välkomstbonus hos LeoVegas

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Georgien hoppas på en skräll

Senast lagen möttes i VM-kvalet var Georgien inte så långt borta från en skräll. Sverige hade stora problem på hemmaplan och lyckades enbart vinna med 1-0. Georgien har tagit fyra poäng hittills i kvalet till VM i Qatar 2022 med en överraskande poäng borta mot Grekland samt en bortaseger mot Kosovo. Men på hemmaplan har det blivit idel förluster.

Hur mönstrar Janne den svenska startelvan?

Sverige behöver tre poäng mot Georgien och det finns inget utrymme för poängtapp. Men samtidigt ska blågult gå en match mot Spanien tre dagar senare. Har spelare som exempelvis Zlatan Ibrahimovic två 90-minutersmatcher i benen på tre dagar? Väljer Janne en mer reservbetonad elva mot Georgien för att ha bästa laget fräscht mot Spanien som har idel världsstjärnor från La Liga? Frågorna är många men oavsett vilket lag Sverige ställer upp med kommer de att vara favoriter vilket oddsen visar med all tydlighet.

Sverige ordnar tre poäng

Om det är något vi lärt oss under Janne Andersson är det att Sverige brukar få med sig tre poäng mot mindre nationer. Med all respekt för Georgien vore det extremt förvånande om det inte blev svensk vinst. Sverige har ett starkt lag även om det finns frågetecken i backlinjen. Vi tror att Sverige grejar det här. Därför spelar vi Sverige som vinnare till oddset 1,48 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Sverige vinner mot Georgien till oddset 1,48 hos LeoVegas

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM-kvalet