Granada vs Barcelona – Speltips La Liga

Granada tar emot Xavis FC Barcelona och det är gästerna som är i störst behov av tre poäng i jakten på Champions League-platserna. Barcelona har haft en tuff säsong och är 15 poäng bakom Real Madrid. Men efter fyra matcher utan förlust i La Liga närmar sig laget platserna som ger spel i Champions League. Men det blir en tuff match på Estadio Nuevo Los Cármenes.

Hämta en oddsbonus hos Casumo

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Granada kämpar mot mitten av tabellen

Granada ligger på plats 13 i tabellen men hoppas närma sig mittenstrecket. Formen på sistone är hyfsad. Laget har spelat sex raka matcher utan förlust. Dessutom har man tre raka hemmasegrar. Men oddsen visar att det blir en oerhört svår match mot Barcelona som börjat få upp farten något. Kan Granada överraska?

FC Barcelona slåss om Champions League-spel

FC Barcelona har inte haft en rolig säsong. Avståndet till ärkerivalen Real Madrid är 15 poäng inför helgens omgång. Barcelona har haft det tufft mot Granada på sistone med kryss och förlust på de två senaste interna mötena. En femte plats är inget katalanerna är nöjda med men formen har ändå gått något bättre senaste tiden med fyra raka matcher utan förlust i La Liga.

Barcelona vinner med minsta marginal

FC Barcelona må inte haft den roligaste säsongen men har lyft något under Xavi. Efter juluppehållet blev det seger direkt borta mot Mallorca med 1-0 innan laget slog ut Linares ur Copa del Rey med 2-1. Nu väntar fjärde raka bortamatchen och vi tror de kan få med sig ytterligare tre poäng i jakten på spel i Champions League nästa säsong. Därför spelar vi Barcelona som vinnare till oddset 1,75 hos Casumo.

Vårt speltips: Barcelona vinner borta mot Granada till oddset 1,75 hos Casumo.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Casumo och betta på La Liga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller