Hammarby IF vs Djurgårdens IF – Speltips Allsvenskan

Det är dags för ännu ett Stockholmsderby och räkna med mycket känslor när det är två lag som slåss om guldet som gör upp på Tele 2 Arena. Hammarby kommer från en tung förlust mot IFK Norrköping med 1-4 medan Djurgården inte fick mer än 0-0 borta mot Shamrock Rovers i Europa Conference League. Vem har vad som krävs för att vinna matchen? Eller blir det delad pott för de båda lagen?

Datum: 11/9 – 2022
Avspark: 15:00
Arena: Tele 2 Arena
Domare: M Al-Hakim

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Hammarby jagar sitt andra SM-guld

Hammarby IF åkte på en tung förlust mot IFK Norrköping i Allsvenskan och har tappat poäng i de två senaste allsvenska matcherna. Därför är också avståndet till Djurgården fyra poäng och till BK Häcken är det fem poäng. Förlust mot DIF skulle med stor sannolikhet innebära att ”Bajen” är borta från guldstriden. Då är avståndet till DIF nämligen sju poäng. Det krävs därför en seger för att ge det en rejäl chans.

Kan Djurgården slåss på två fronter?

Djurgårdens IF har haft en fin säsong då laget kvalificerade sig till Europa Conference League efter ett starkt kval. De är också bara en poäng bakom Djurgården i Allsvenskan. I veckan spelade sin första gruppspelsmatch i Europa och det var mot den förväntade jumbon Shamrock Rovers som de mötte. Det skulle dock inte bli någon minnesvärd prestation då laget endast fick 0-0. Nu är frågan om de kan ladda om och ta viktiga poäng mot Hammarby i jakten på SM-guldet.

Det blir ett jämnt derby

Det kommer säkerligen att bli jämnt som det kan bli när lagen möts. Senaste derbyt vann Djurgården med 1-0 och de har faktiskt två raka segrar mot ”Bajen”. Men den här gången tror vi det kan bli extremt jämnt, så jämnt att det blir svårt att skilja lagen åt vilket oddsen också visar. Därför spelar vi oavgjort i Stockholmsderbyt till oddset 3,40 hos Snabbare.

Vårt speltips: Derbyt mellan Hammarby och Djurgården slutar oavgjort till oddset 3,40 hos Snabbare.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller